Watermanweg 215
3067 GA  Rotterdam
info@tabledusud.nl

 

Tweede etage

Wij zijn Table du Sud

Thuis. Een stukje vertrouwdheid, veiligheid en gezelligheid. Je wilt er jezelf kunnen zijn, toch? Bij persoonlijkheid hoort authenticiteit en wij vinden dat je interieur dit ook moet uitstralen om jou écht een thuisgevoel te geven. Onze ervaring is dat er teveel standaardopties zijn op het gebied van meubels. Teveel massa. Dus wij doen het anders.

Wij maken meubels die jij zelf samenstelt. De afmeting, het materiaal en de kleur. Hierdoor verenigen we persoonlijke smaak met innovatie en design. Table du Sud biedt kwaliteit zonder tussenhandel, met als doel om een van de meest toonaangevende meubelbedrijven te worden in de Benelux.

De specialiteit van Table du Sud is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om je interieur compleet te maken.

Direct uit eigen werkplaats

We skippen de middleman en leveren direct aan jou.
Table du Sud zet de supply chain op de schop. Door direct te leveren uit onze eigen werkplaats kunnen we de beste meubels leveren, voor een toegankelijke prijs.

Bovendien zijn meubels écht onze passie en vinden we het dan ook geweldig om deze met onze eigen handen, speciaal voor jou te maken. Meer weten van Table du Sud? Kijk eens op de website en laat je verrassen door alles wat je bij Table du Sud kan vinden.

Table du Sud in Woonmall Alexandrium

Table du Sud Rotterdam vind je op de tweede etage van Woonmall Alexandrium. In de showroom kan jij voldoende inspiratie opdoen en naar deskundig advies vragen. Maar vergeet ook zeker niet één van de ruim 55 andere woonwinkels te bezoeken. Hier vind jij vele verschillende unieke collecties en kan jij terecht voor een persoonlijk advies voor elke kamer in jouw huis!

Benieuwd of jouw perfecte interieur er tussen zit? Kom dan gezellig een dagje woonshoppen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.