Woonmall Alexandrium
Watermanweg 29
3067 GA Rotterdam

Begane grond

TEMPUR®  werd ontwikkeld door de NASA in de jaren 70 om astronauten tijdens de lancering te beschermen en vooral te ondersteunen. De slaaponderzoekers zagen potentie in dit revolutionaire materiaal. Tot de dag van vandaag maken zij nog steeds kussens en matrassen met slechts één doel: de slaap van mensen wereldwijd te transformeren met de beste materialen denkbaar. Wil jij hier meer over weten? Bezoek dan eens de showroom van TEMPUR® Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium.

Gegarandeerd een goede nachtrust

Het unieke traagschuim reageert op warmte, vorm en het gewicht van jouw lichaam, en past zich altijd aan jouw lichaam aan. Zodra jij gaat liggen op jouw TEMPUR® matras zorgt de warmte van jouw lichaam ervoor dat het materiaal zachter wordt, waardoor het zich makkelijker kan vormen naar de rondingen van jouw lichaam. Daarnaast ondersteunt het de delen van jouw lichaam die dat het meest nodig hebben. Jouw nieuwe TEMPUR® matras zorgt voor een optimale ontspannen nachtrust.

Het uitgebreide aanbod van TEMPUR®

In de ruime showroom vind jij niet alleen de comfortabele TEMPUR® matrassen maar ook de heerlijk zachte TEMPUR® kussens. Dankzij jarenlang onderzoek zijn de kussens zo ontworpen dat ze optimale ondersteuning bieden van het hoofd, de nek en schouders. Met een TEMPUR®-kussen ervaar jij ultiem slaapcomfort en ondersteuning.

Persoonlijk slaapadvies

In de ruime showroom in Rotterdam staan de deskundige slaapadviseurs voor jou klaar om jou te voorzien van persoonlijk slaapadvies. Aan de hand van jouw slaaphouding, wensen en eisen komen zij met een persoonlijk advies om jouw nachtrust te optimaliseren en zo jouw gezondheid en welzijn te verbeteren. Gun jezelf ook een ultieme nachtrust en loop binnen bij onze vestiging in Rotterdam!

TEMPUR® Rotterdam bij Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom in Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Kom binnen en ontdek alle TEMPUR® matrassen en -kussens, maar vergeet ook zeker de andere producten van niet!

Bij Woonmall Alexandrium vindt je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Voor een gezellig dagje woonshoppen ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Kom inspiratie opdoen en ontdek de vele unieke woonstijlen van de grootste winkels en merken. Tot snel!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.