T&O Living staat voor trendy en onderscheidende meubelen. De ontwerpers zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van interieur. Door deze constante drang naar vernieuwing creëren de ontwerpers van T&O altijd weer aparte en exclusieve meubelen die jouw woning een volledig eigen karakter geven. Bezoek de 1.100m² ruime showroom van T&O Living en laat je verrassen door het uitgesproken design. Je vindt de showroom van T&O op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium, naast de showroom van Hoogenboezem!

Van alle markten thuis

Of je nou op zoek bent naar een smaakvol bankstel, een robuuste eettafel of elegante verlichting, bij T&O Living ben je aan het juiste adres. Toch liever iets persoonlijks en op maat gemaakt? Ook dan kan T&O Living jou helpen. Door de verschillende meubelen van T&O met elkaar te combineren krijg jij een prachtige combinatie van onderscheidende meubelen die toch een mooi geheel vormen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een uniek interieur.

Persoonlijke service bij T&O Living

Voor persoonlijk advies en een hoogwaardige service zit je bij T&O Living helemaal goed. In de grote en vooral sfeervolle showroom geven de deskundige medewerkers jou advies op het gebied van wonen en interieur. Door samen naar de mogelijkheden te kijken kom jij misschien tot nieuwe inzichten en kan er op basis van deze nieuwe inzichten een passend en persoonlijk interieur samengesteld worden.

Ben jij juist op zoek naar meubelen met een persoonlijke touch? Vraag dan naar de mogelijkheden om jouw eigen foto te gebruiken voor een prachtig kunstwerk op plexiglas of aluminium. De mogelijkheden zijn oneindig!

Uitgebreid woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind je, naast de ruime collectie van T&O Living, meer dan 50 woonwinkels met elk hun eigen en unieke aanbod. Zoek jij bijvoorbeeld nieuw meubilair voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Kom dan langs bij Woonmall Alexandrium en laat je verrassen door het ruime aanbod van alle woonwinkels.

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.