Woonmall Alexandrium
Watermanweg 105
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij Trendy Floors aan het juiste adres! Trendy Floors is namelijk al jaren specialist op het gebied van PVC vloeren. Dankzij het enorme aanbod en de vele verschillende mogelijkheden van een PVC vloer zit er altijd wel een vloer voor jou tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan de showroom en laat je inspireren door de woonexperts van Trendy Floors!

De voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer wordt ook wel vinyl of kunststof laminaat genoemd. Deze vloeren zijn tegenwoordig nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Daarnaast zijn deze vloeren geschikt voor in het hele huis, bijvoorbeeld als badkamervloer, keukenvloer of woonkamervloer. Het voordeel van PVC vloeren is dat ze makkelijk te leggen zijn en ook makkelijk schoon te houden zijn. Ideaal voor een huis waar echt geleefd wordt.

Het ruime assortiment van Trendy Floors

Bij Trendy Floors profiteer jij van een ruim aanbod aan absolute topvloeren. Wat jouw stijl ook is, in de showroom van Trendy Floors Rotterdam vind jij jouw droomvloer. Of je nou op zoek bent naar een betonlook, houtlook, tegellook of visgraatpatroon, bij Trendy Floors vind je het. Naast de verschillende patronen en kleuren vind je ook vele verschillende bijproducten zoals plinten en schoonmaakproducten voor jouw nieuwe vloer. Zo houd jij jouw vloer nog jaren goed.

Persoonlijke aandacht

Een nieuwe vloer uitzoeken is vaak een lang proces. Je wilt natuurlijk geen spijt krijgen van jouw keuze en niet elke vloer past naadloos in jouw huidige woning.  Daarom geven de woonexperts van Trendy Floors  Rotterdam jou graag persoonlijk advies op het gebied van PVC vloeren. Allereerst wordt er gekeken naar jouw wensen, eisen en uiteraard die stijl die jij zoekt. Aan de hand van deze inbreng wordt er een advies op maat gemaakt.

Trendy Floors in Rotterdam

Je vindt Trendy Floors Rotterdam op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. In de grote showroom kan jij op zoek naar jouw nieuwe vloer en je laten inspireren door de vele verschillende stijlen die je tegenkomt. Daarnaast vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen unieke aanbod.

Zin in een gezellig dagje woonshoppen? Tot snel bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.