Woonmall Alexandrium
Watermanweg 223
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Ben jij op zoek naar een keuken van absolute topkwaliteit? Dan ben je bij Tulp Keukens aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste designkeukens voor een goede prijs. Bij Tulp Keukens koop jij jouw nieuwe keuken namelijk rechtstreeks uit de fabriek. Het eindresultaat is een Hollands kwaliteitsproduct dat met vakmanschap uit de fabriek in Rijssen is vervaardigd. Dat is niet alleen goed voor de prijs, maar het geeft jou ook een stukje zekerheid.

Elke Tulp keuken is anders

Iedereen heeft zijn of haar eigen specifieke eisen als het op keukens aankomt. Daarom worden de keukens van Tulp Keukens uitsluitend volgens individueel ontwerp gemaakt. Zo weet jij zeker dat jouw nieuwe keuken aan al jouw wensen voldoet en zal hij nooit gaan vervelen.

Persoonlijke aandacht

Om jouw droomkeuken samen te stellen moet er natuurlijk wel eerst naar jouw wensenpakket gekeken worden. In een persoonlijk gesprek met de deskundige medewerkers bespreek jij jouw wensen en eisen en krijg je advies en inzichten waar jij misschien nog niet aan gedacht had. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek wordt een wensenpakket samengesteld, waarna jouw droomkeuken klaar is om gebouwd te worden.

Tulp Keukens in Rotterdam

Een nieuwe keuken haal je natuurlijk bij Tulp Keukens in Rotterdam. Hier vind je een ruime showroom met een groot aantal keukens. Zo krijg jij een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Je bent altijd welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rond te kijken.

Woonshoppen die je bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind je vele verschillende woonwinkels met de nieuwste en mooiste collecties. Voor een keuken ga jij natuurlijk naar Tulp Keukens Rotterdam, gevestigd op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Maar ook voor de slaapkamer, keuken of woonkamer zit je bij Woonmall Alexandrium helemaal goed. Kom een keer langs en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.