Woonmall Alexandrium
Watermanweg 9
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Voor de mooiste verlichting in huis ben je bij Van den Heuvel Verlichting aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen een breed assortiment met de grootste topmerken, maar kan jij er ook voor kiezen om jouw lamp op maat te laten maken. Van den Heuvel is meer dan enkel verlichting voor in huis. Bij Van den Heuvel staan kwaliteit en gedegen advies hoog in het vaandel. Bezoek gauw de showroom van Van den Heuvel Verlichting in Rotterdam en laat je inspireren en adviseren!

Groot aanbod aan topmerken

Goede verlichting is misschien wel het belangrijkste aspect in huis. Licht brengt namelijk sfeer, is praktisch en kan een echte eyecatcher zijn. Met verlichting kan jij jouw kamer een hele andere uitstraling geven zonder ingrijpende veranderingen te moeten doen.

In de showroom van Van den Heuvel vind jij een gigantisch aanbod aan verlichting in elke mogelijke stijl. Van klassiek tot modern en van zachte verlichting tot lampen die jouw hele woonkamer van licht voorzien. Jij kan er ook voor kiezen om een lamp op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe lamp helemaal naar wens is. Vraag één van de deskundige medewerkers naar alle mogelijkheden.

Een ambachtelijk familiebedrijf

Bij Van den Heuvel Verlichting hoef jij geen massaproductie te verwachten. Sinds de oprichting in 1925 staat vakmanschap hoog in het vaandel bij dit echte familiebedrijf. Bij Van den Heuvel Verlichting werken ze slechts met een klein aantal fabrikanten die de lampen ambachtelijk produceren. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe lamp van de hoogste kwaliteit is.

Hoogwaardige service en gedegen advies

Je koopt natuurlijk niet iedere dag een nieuwe lamp of nieuwe armaturen. Dan is het wel zo handig dat jij voorzien wordt van goed en persoonlijk advies om optimaal te genieten van jouw verlichting. De deskundige adviseurs van Van den Heuvel Verlichting staan voor jou klaar om jou te voorzien van goed advies. Heb jij liever een volledig lichtplan? Geen probleem! Samen met één van de deskundige adviseurs kijken jullie samen naar de beschikbare ruimte en komen jullie tot een passend plan!

Van den Heuvel Verlichting Rotterdam bij Woonmall Alexandrium

Je vindt Van den Heuvel Verlichting in Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. In de ruime showroom vind je een ruim aanbod aan lampen en armaturen van topmerken. Kom gerust langs en raak geïnspireerd door de grote hoeveelheid mogelijkheden.

Bij Woonmall Alexandrium vindt je ruim 50 woonwinkels onder één dak. Een gezellig dagje woonshoppen doe je dan ook bij Woonmall Alexandrium. Shop jouw nieuwe interieur bij elkaar of kom even tot rust bij één van onze horecagelegenheden. Mogen wij jou binnenkort ook begroeten?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.