Winnaars Woonmall Publieksawards 2023

Zondag 24 september hebben wij de winnaars bekend gemaakt van de Woonmall Publieksawards 2023. Het was een erg spannende race. De top 3 per categorie lag qua stemmen héél dicht bij elkaar. Maar natuurlijk is er uiteindelijk maar 1 winnaar!

In de categorie ‘Interieurontwerp’ is Levi van der Vat met zijn project ‘Villa Smits’ de grote winnaar.

“Het is gelukt om de karakteristieke eigenschappen van het pand en een eerbetoon aan de oud-burgemeester met elkaar in één ontwerp te combineren. De stijl is begrijpelijk en toegankelijk voor een breed publiek. De natuurlijke kleurenmix met meer uitgesproken warme kleuren zoals donkergroen, cognac, donkerblauw en terra zijn zeer actuele trendkleuren maar ook echte ‘klassiekers’. Dus tijdloos en modern-klassiek. De presentatie en de ‘huisstijl’ springen eruit.” Aldus hoofdjurylid en trendwatcher Monique van der Reijden.

 

In de tweede categorie ‘Meubelontwerp’ is Mika Bouman uitgeroepen als winnaar van de Woonmall Publieksawards 2023.

“Een uniek collectable designstuk; prachtig ambachtelijk gemaakt met behulp van de Japanse techniek Kumiko. Houtsnijwerk is op dit moment bezig met een comeback als mede meer ‘verfijnde details’ in kasten. Dit kastje werkt als een kunstwerk in de ruimte en voelt heel elegant aan. Mooi hoe de twee houtkleuren elkaar versterken en toch 1 geheel blijven. Ook nog eens voorzien van een lade, klep en deurtje. De uitstraling van het kastje is tijdloos en tikkeltje nostalgisch jaren 50. Stijlvol!”

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.