Winnaars Woonmall Publieksawards 2023

Zondag 24 september hebben wij de winnaars bekend gemaakt van de Woonmall Publieksawards 2023. Het was een erg spannende race. De top 3 per categorie lag qua stemmen héél dicht bij elkaar. Maar natuurlijk is er uiteindelijk maar 1 winnaar!

In de categorie ‘Interieurontwerp’ is Levi van der Vat met zijn project ‘Villa Smits’ de grote winnaar.

“Het is gelukt om de karakteristieke eigenschappen van het pand en een eerbetoon aan de oud-burgemeester met elkaar in één ontwerp te combineren. De stijl is begrijpelijk en toegankelijk voor een breed publiek. De natuurlijke kleurenmix met meer uitgesproken warme kleuren zoals donkergroen, cognac, donkerblauw en terra zijn zeer actuele trendkleuren maar ook echte ‘klassiekers’. Dus tijdloos en modern-klassiek. De presentatie en de ‘huisstijl’ springen eruit.” Aldus hoofdjurylid en trendwatcher Monique van der Reijden.

 

In de tweede categorie ‘Meubelontwerp’ is Mika Bouman uitgeroepen als winnaar van de Woonmall Publieksawards 2023.

“Een uniek collectable designstuk; prachtig ambachtelijk gemaakt met behulp van de Japanse techniek Kumiko. Houtsnijwerk is op dit moment bezig met een comeback als mede meer ‘verfijnde details’ in kasten. Dit kastje werkt als een kunstwerk in de ruimte en voelt heel elegant aan. Mooi hoe de twee houtkleuren elkaar versterken en toch 1 geheel blijven. Ook nog eens voorzien van een lade, klep en deurtje. De uitstraling van het kastje is tijdloos en tikkeltje nostalgisch jaren 50. Stijlvol!”

Meer nieuws

Blog: De magie van kleur in jouw slaapkamer

Blog: de magie van kleur in jouw slaapkamer: Lees hier alles over kleuren in jouw slaapkamer en welke kleur het best bij jouw ochtend- en avondrituelen passen!

Winnaars Woonmall Publieksawards 2023

Wil jij weten wie dit jaar de Woonmall Publieksawards gewonnen heeft? Lees het hier!

Najaarstrend 2023: Warm Balance

Najaarstrend 'Warm Balance'; natuurlijke kleuren en materialen. Lees hier meer over deze trend!

Najaarstrend 2023: Modern Resort

Najaarstrend Modern Resort: Stijlvol, tijdloos en modern. Lees er alles over in onze trendblog!

Najaarstrend 2023: Cool Nature

Najaarstrend Cool Nature: rustgevend met prachtige blauwtinten en de oceaan als bron van inspiratie!

Najaarstrend 2023: Quiet Luxury

Najaarstrend 'Quiet Luxury', de nieuwe en ingetogen luxe woonstijl van dit moment.
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.