Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

In 2021 vierden wij het hele jaar door ons 25 jarig bestaan. Achter de schermen hebben wij vanaf dat moment hard gewerkt aan een nieuwe visie voor de toekomst van onze woonmall. De wereld verandert en wij veranderen hier graag in mee. Ook in de aankomende 25 jaar willen wij hét inspiratiecentrum op het gebied van wonen zijn en blijven voor onze klanten. Daarom vonden wij het nodig om ook onze huisstijl en logo aan te pakken. En dat betekent dan ook meteen… een nieuwe website!

In 2022 is het nieuwe logo én onze nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze hebben wij op 7 januari officieel gelanceerd. Een nieuw jaar – een nieuwe uitstraling!

Het nieuwe logo is geïnspireerd op interieurs, doorkijkjes en deuren. Als een letterlijke deur die je opent naar inspiratie. Ook zie je dat de letter A van Alexandrium een mooie hoofdrol heeft gekeken. Dit is onze deur. Onze deur die wij voor jou openen naar creativiteit!

Woonmall Alexandrium is trots op deze nieuwe, frisse look en is helemaal klaar voor de toekomst!

 

Meer nieuws

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend

Voorjaarstrend 2023: Color Vibe

Sportieve strepen, blokken, cirkels en ribbels creëren een modern en levendig interieur. Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

Voorjaarstrend 2023: Coastal Spirit

Kom heerlijk tot rust in dit monochrome interieur dat tijdloos en elegant is en de nieuwe modern-landelijke woonstijl laat zien.

Voorjaarstrend 2023: Solar Energy

In deze nieuwe trend Solar Energy is het de kracht, de kleurenreeks en de energie van de zon als inspiratie voor het interieur.

Nieuw logo, nieuw bankje

Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

Een nieuw logo, nieuwe kleuren én een nieuwe website.
To top