Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

In 2021 vierden wij het hele jaar door ons 25 jarig bestaan. Achter de schermen hebben wij vanaf dat moment hard gewerkt aan een nieuwe visie voor de toekomst van onze woonmall. De wereld verandert en wij veranderen hier graag in mee. Ook in de aankomende 25 jaar willen wij hét inspiratiecentrum op het gebied van wonen zijn en blijven voor onze klanten. Daarom vonden wij het nodig om ook onze huisstijl en logo aan te pakken. En dat betekent dan ook meteen… een nieuwe website!

In 2022 is het nieuwe logo én onze nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze hebben wij op 7 januari officieel gelanceerd. Een nieuw jaar – een nieuwe uitstraling!

Het nieuwe logo is geïnspireerd op interieurs, doorkijkjes en deuren. Als een letterlijke deur die je opent naar inspiratie. Ook zie je dat de letter A van Alexandrium een mooie hoofdrol heeft gekeken. Dit is onze deur. Onze deur die wij voor jou openen naar creativiteit!

Woonmall Alexandrium is trots op deze nieuwe, frisse look en is helemaal klaar voor de toekomst!

 

Meer nieuws

Keuken Inspiratie: Verfris Je Keuken met Deze Stijlvolle Ideeën

Ontdek keukeninspiratie en geef je keuken een frisse uitstraling met deze stijlvolle ideeën! Van moderne ontwerpen en kleurrijke accenten tot slimme verlichting en duurzame materialen, vind hier inspiratie voor jouw droomkeuken. Laat ons weten welke ideeën jij gaat proberen in jouw keuken!

Zomer Inspiratie: Verfris Je Huis met Deze Stijlvolle Ideeën

Verfris je huis met deze stijlvolle zomerse ideeën! Ontdek hoe je levendige accenten, lichte stoffen en bloemen en planten kunt toevoegen voor een vrolijke uitstraling. Maak ook van je tuin een zomerse oase en geniet van verfrissende drankjes en zomerse tafeldecoraties. Laat je inspireren en creëer deze zomer een ontspannen en sfeervolle omgeving in je huis!

Waarom is Woonmall Alexandrium de ultieme woonwinkel?

Bezoek Woonmall Alexdarium in Rotterdam voor een uitgebreide collectie stijlvolle meubels en woonaccessoires. Ontvang deskundig advies en ontdek topmerken voor uw interieur.

Ontdek Slaapkamer Inspiratie bij Woonmall Alexandrium

Transformeer uw slaapkamer met inspiratie van Woonmall Alexdarium in Rotterdam. Ontdek topmerken bedden zoals Auping, Swiss Sense, Beter Bed en Tempur. Bezoek ons vandaag!

Woonkamer Inspiratie: Ideeën om je Ruimte te Vergroten

Inspiratie voor je woonkamer: creëer een blikvanger, kies kleuren, gebruik multifunctionele meubels, en voeg verlichting toe voor een stijlvolle ruimte. Lees er meer over!

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.