Win jouw woonwens t.w.v. € 1.000,-

Lijkt het je gaaf als wij jou helpen om jouw woonwens in vervulling te laten gaan? Dan is dit jouw kans! Op 10 april start onze woonwens winactie. Kom langs bij Woonmall Alexandrium en zet jouw favoriete woonitem op de foto en deel deze met ons. Wij starten namelijk op tweede paasdag met een foto winactie waarbij je kans maakt op een wooncheque t.w.v. € 1.000,– om te helpen jouw woonwens in vervulling te laten gaan. Heb je in de actieperiode al een aankoop gedaan? Dan maak je kans op € 1.000,- cashback op deze aankoop!

Hoe?
Maak een leuke foto in Woonmall Alexandrium van de woonitem die jij het mooist vindt en heel graag zou willen. Hoe creatiever en origineler de foto, hoe meer kans jij maakt. Helemaal leuk als je ook zelf op de foto staat, maar wil je dat liever niet? Dan is dat geen probleem! Zorg wel dat je jouw foto deelt op jouw Facebook of Instagram feed en/of in jouw stories met #winjouwwoonwens – of op beide voor extra winkans (openbaar anders kunnen wij het niet zien), volg én tag de winkel waar je jouw woonwens hebt gezien samen met @woonmallalexandrium op Instagram en @alexandriumwoonmall op Facebook.

Heb je hulp nodig? Dan kan je op tweede paasdag en hemelvaartsdag naar Woonmall Alexandrium komen. We hebben op deze dagen polaroid meiden lopen die je graag helpen om een leuke foto te maken. De foto’s die deze dagen gemaakt worden komen ook te hangen in de woonmall. 

Kan je niet wachten en wil je jouw woonwens nu al in vervulling laten komen? Ook dan kan je meedoen! Als je in de actieperiode een aanschaf doet in de woonmall en deze op de foto zet en dit deelt op de socials (net als hierboven beschreven) dan maak je ook kans op de wooncheque t.w.v. € 1.000,–! Dus.. hoe meer aankopen je doet en foto’s je instuurt – hoe meer kans dat je maakt! Als je wint mag je dan zelf kiezen: € 1.000,- cashback op een eerdere aankoop (van € 1.000,- of meer) óf de wooncheque gebruiken voor het doen van een nieuwe aankoop

Wil je extra kans maken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wie weet ben jij onze gelukkige winnaar!

Actievoorwaarden:

  • De actie loopt van 10 april t/m 21 mei

  • Zet jouw Facebook of Instagram profiel op openbaar zodat wij jouw foto kunnen zien
  • Volg ons op Facebook @alexandriumwoonmall en/of Instagram @woonmallalexandrium Je maakt extra kans als je ons op beide social media kanalen volgt
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op 22 mei

  • De prijsuitreiking is op tweede pinksterdag – 29 mei. De winnaar dient hierbij aanwezig te zijn.
  • De winnaar ontvangt een waardecheque t.w.v. € 1.000,– 

  • De waardecheque is 6 maanden geldig ná uitgiftedatum

  • De waardecheque is niet inwisselbaar voor contanten. Ook wordt er geen geld teruggegeven bij uitgifte van deze cheque.

  • De winnaar dient zijn/haar medewerking te verlenen aan de met de actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding (denk aan een post op social media met foto)

  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Meer nieuws

Wij zijn tweede pinksterdag geopend!

Woonmall Alexandrium viert de lente en jij mag meehelpen in de voorjaarstuin!

Hemelvaartsdag geopend

Voor kinderen is er weer van alles te doen op Hemelvaartsdag. Kom langs en laat je inspireren.

Hoe verhoog ik de sfeer en het comfort in mijn woonkamer? Vraag het de woonexpert!

Kijk onze nieuwste video waarin we jou korte tips geven om de sfeer en het comfort in jouw woonkamer te verhogen.

Win jouw woonwens t.w.v. € 1.000,-

Maak vanaf 10 april kans op een wooncheque t.w.v. € 1.000,- of € 1.000,- cashback op jouw aankoop!

Tweede paasdag vieren wij met jou!

Paasspeurtocht, paaseieren en de aftrap van onze winactie #winjouwwoonwens!

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend
To top