Woonwinkelen in de kerstvakantie

Kijk jij ook zo uit naar de kerstvakantie? Lekker uitslapen, genieten van die warme kerstsfeer in huis én heel fijn komen woonwinkelen in Woonmall Alexandrium!

Tijdens de kerstvakantie is het bij ons namelijk elke dag feest. Er is dagelijks live muziek en de Woonmall ziet er uit als Winter Wonderland met alle prachtige kerstdecoratie.

Wil je extra in de watten gelegd worden? Kom dan op tweede kerstdag bij ons langs. Wij zijn van 12:00-17:00 uur geopend en maken Kerstmis voor jou helemaal compleet. De Kerstman is aanwezig voor een Meet & Greet, we delen warme chocolademelk met slagroom uit (of zonder natuurlijk – waar jij zin in hebt!) en uiteraard zorgen wij voor heerlijke hapjes om jou extra te verwennen. Zin in een glaasje bubbels? Dan zetten wij die ook koud, voor jou! 

Zien wij jou ook?

Meer nieuws

Blog: 5 tips om bohemian chique toe te voegen aan jouw woonkamer

Blog: 5 tips om bohemian chique toe te voegen aan jouw woonkamer

Wintersale in Woonmall Alexandrium

Met kortingen oplopend tot wel 50% (!). Kom woonwinkelen in Woonmall Alexandrium - altijd inspiratie voor jouw perfécte woonsfeer.

Sprankelende inspiratie: de top trends voor het decoreren van jouw kerstboom

Blog: top trends voor het decoreren van jouw kerstboom

Sinfonia Rotterdam komt naar Woonmall Alexandrium

Kom ook naar het pop-up concert van Sinfonia Rotterdam op 4 januari a.s. in Woonmall Alexandrium

Woonwinkelen in de kerstvakantie

Meet & Greet met de Kerstman, hapjes en drankjes.... Tweede kerstdag vier je bij Woonmall Alexandrium!

Blog: De magie van kleur in jouw slaapkamer

Blog: de magie van kleur in jouw slaapkamer: Lees hier alles over kleuren in jouw slaapkamer en welke kleur het best bij jouw ochtend- en avondrituelen passen!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.