7 januari 12:30 – 7 januari 16:30

Zaterdag 7 januari – feestelijke onthulling nieuwe logo woonmall alexandrium

In 2021 bestond Woonmall Alexandrium alweer 25 jaar. Ook onze logo en huisstijl is daarmee alweer 25 jaar oud en wij vonden dat het tijd was om deze in een nieuw jasje te steken. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig geweest om een nieuw logo te ontwikkelen. Bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe website. Deze gaan allebei op 7 januari live!

Om dit mooie moment te vieren, organiseren wij op zaterdag 7 januari een onthullingsevent waarbij we het nieuwe logo officieel aan jullie gaan onthullen.  Tijdens dit evenement (van 12:30-16:30 uur) trakteren wij onze bezoekers op een heerlijk drankje bij binnenkomst. Rond 13:30-14:00 uur gaan wij vervolgens met een geweldige, acrobatische show het nieuwe logo officieel bekend maken. Na de onthulling van ons nieuwe logo gaan wij goodiebags en hapjes & drankjes uitdelen. De goodiebags zijn uiteraard gevuld met leuke items – alles voorzien van ons nieuwe logo!

En… in een aantal goodiebags die wij uitdelen zitten wooncheques verstopt t.w.v. 25, 50 en 100 euro! Dus kom ook naar Woonmall Alexandrium op 7 januari en wie weet ben jij één van onze gelukkige bezoekers die een mooie wooncheque gaat ontvangen!

Zien wij jou ook zaterdag 7 januari?

Meer nieuws

Blog: De magie van kleur in jouw slaapkamer

Blog: de magie van kleur in jouw slaapkamer: Lees hier alles over kleuren in jouw slaapkamer en welke kleur het best bij jouw ochtend- en avondrituelen passen!

Winnaars Woonmall Publieksawards 2023

Wil jij weten wie dit jaar de Woonmall Publieksawards gewonnen heeft? Lees het hier!

Najaarstrend 2023: Warm Balance

Najaarstrend 'Warm Balance'; natuurlijke kleuren en materialen. Lees hier meer over deze trend!

Najaarstrend 2023: Modern Resort

Najaarstrend Modern Resort: Stijlvol, tijdloos en modern. Lees er alles over in onze trendblog!

Najaarstrend 2023: Cool Nature

Najaarstrend Cool Nature: rustgevend met prachtige blauwtinten en de oceaan als bron van inspiratie!

Najaarstrend 2023: Quiet Luxury

Najaarstrend 'Quiet Luxury', de nieuwe en ingetogen luxe woonstijl van dit moment.
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.