7 januari 12:30 – 7 januari 16:30

Zaterdag 7 januari – feestelijke onthulling nieuwe logo woonmall alexandrium

In 2021 bestond Woonmall Alexandrium alweer 25 jaar. Ook onze logo en huisstijl is daarmee alweer 25 jaar oud en wij vonden dat het tijd was om deze in een nieuw jasje te steken. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig geweest om een nieuw logo te ontwikkelen. Bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe website. Deze gaan allebei op 7 januari live!

Om dit mooie moment te vieren, organiseren wij op zaterdag 7 januari een onthullingsevent waarbij we het nieuwe logo officieel aan jullie gaan onthullen.  Tijdens dit evenement (van 12:30-16:30 uur) trakteren wij onze bezoekers op een heerlijk drankje bij binnenkomst. Rond 13:30-14:00 uur gaan wij vervolgens met een geweldige, acrobatische show het nieuwe logo officieel bekend maken. Na de onthulling van ons nieuwe logo gaan wij goodiebags en hapjes & drankjes uitdelen. De goodiebags zijn uiteraard gevuld met leuke items – alles voorzien van ons nieuwe logo!

En… in een aantal goodiebags die wij uitdelen zitten wooncheques verstopt t.w.v. 25, 50 en 100 euro! Dus kom ook naar Woonmall Alexandrium op 7 januari en wie weet ben jij één van onze gelukkige bezoekers die een mooie wooncheque gaat ontvangen!

Zien wij jou ook zaterdag 7 januari?

Meer nieuws

Nieuw logo, nieuw bankje

Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

Een nieuw logo, nieuwe kleuren én een nieuwe website.

Al lid van ons klantenpanel?

Word lid van ons klantenpanel en maak ook kans op een wooncheque t.w.v. € 100,--

New in town: Baenks bij Hoogenboezem Rotterdam

Hoogenboezem Rotterdam presenteert Baenks: modern en eigentijds design met oog voor detail

Wintersale in Woonmall Alexandrium

De Wintersale is gestart in Woonmall Alexandrium.

Najaarstrend: raw charm

Trendblog 4 RAW CHARM Woonmall Alexandrium door Monique van der Reijden.
To top