7 January 12:30 – 7 January 16:30

Zaterdag 7 januari – feestelijke onthulling nieuwe logo woonmall alexandrium

In 2021 bestond Woonmall Alexandrium alweer 25 jaar. Ook onze logo en huisstijl is daarmee alweer 25 jaar oud en wij vonden dat het tijd was om deze in een nieuw jasje te steken. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig geweest om een nieuw logo te ontwikkelen. Bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe website. Deze gaan allebei op 7 januari live!

Om dit mooie moment te vieren, organiseren wij op zaterdag 7 januari een onthullingsevent waarbij we het nieuwe logo officieel aan jullie gaan onthullen.  Tijdens dit evenement (van 12:30-16:30 uur) trakteren wij onze bezoekers op een heerlijk drankje bij binnenkomst. Rond 13:30-14:00 uur gaan wij vervolgens met een geweldige, acrobatische show het nieuwe logo officieel bekend maken. Na de onthulling van ons nieuwe logo gaan wij goodiebags en hapjes & drankjes uitdelen. De goodiebags zijn uiteraard gevuld met leuke items – alles voorzien van ons nieuwe logo!

En… in een aantal goodiebags die wij uitdelen zitten wooncheques verstopt t.w.v. 25, 50 en 100 euro! Dus kom ook naar Woonmall Alexandrium op 7 januari en wie weet ben jij één van onze gelukkige bezoekers die een mooie wooncheque gaat ontvangen!

Zien wij jou ook zaterdag 7 januari?

Meer nieuws

Keuken Inspiratie: Verfris Je Keuken met Deze Stijlvolle Ideeën

Ontdek keukeninspiratie en geef je keuken een frisse uitstraling met deze stijlvolle ideeën! Van moderne ontwerpen en kleurrijke accenten tot slimme verlichting en duurzame materialen, vind hier inspiratie voor jouw droomkeuken. Laat ons weten welke ideeën jij gaat proberen in jouw keuken!

Zomer Inspiratie: Verfris Je Huis met Deze Stijlvolle Ideeën

Verfris je huis met deze stijlvolle zomerse ideeën! Ontdek hoe je levendige accenten, lichte stoffen en bloemen en planten kunt toevoegen voor een vrolijke uitstraling. Maak ook van je tuin een zomerse oase en geniet van verfrissende drankjes en zomerse tafeldecoraties. Laat je inspireren en creëer deze zomer een ontspannen en sfeervolle omgeving in je huis!

Waarom is Woonmall Alexandrium de ultieme woonwinkel?

Bezoek Woonmall Alexdarium in Rotterdam voor een uitgebreide collectie stijlvolle meubels en woonaccessoires. Ontvang deskundig advies en ontdek topmerken voor uw interieur.

Ontdek Slaapkamer Inspiratie bij Woonmall Alexandrium

Transformeer uw slaapkamer met inspiratie van Woonmall Alexdarium in Rotterdam. Ontdek topmerken bedden zoals Auping, Swiss Sense, Beter Bed en Tempur. Bezoek ons vandaag!

Woonkamer Inspiratie: Ideeën om je Ruimte te Vergroten

Inspiratie voor je woonkamer: creëer een blikvanger, kies kleuren, gebruik multifunctionele meubels, en voeg verlichting toe voor een stijlvolle ruimte. Lees er meer over!

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.