Najaarstrend 2023: Cool Nature

Onze tweede trend voor het najaar 2023 heet ‘Cool Nature’.

De oceaan is de inspiratiebron voor dit interieur van de trend COOL NATURE. We omarmen het verkoelende en rustgevende effect van nieuwe blauwtinten in deze woonsfeer. De watertinten worden mooi in balans gebracht met de opkomst van walnoot en donker eikenhout voor een modern-klassieke en tijdloze basis. In de slaapkamer draait het om een ultiem slaapsysteem met een minimalistische uitstraling. Voor de styling geldt less-is-more met een voorkeur voor glazen objecten zoals sfeerlampen, karaffen en vazen.

Foto: Kendix, Auping, houtfineer van Leeuwerik Plaat, Ami Paris, Rosedahl en Trendhopper

Foto: Bed Auping Noble van Auping

SLAPEN IN LUXE

Bestaat er zoiets als de ultieme kleurenmix voor je interieur? Voor het optimale gevoel van well-being is dit het recept: Kies kleuren uit de natuur en zoek daarin de balans tussen warme en koele tinten. Laat je inspireren door het warme effect van bruinen en combineer dit met blauw/groene tinten die voor verkwikking zorgen. In deze slaapkamer met het Auping Noble bed ontworpen door Johan van Hengel haal je ingetogen luxe en optimaal comfort in huis.

Foto: verfkleur Wild Wonder van Flexa Creations

STYLINGTIP: COOLE BASIS MET BLAUW

Je krijg een verrassende sfeer in de slaapkamer door lichte naturellen én wit te combineren met blauwe kleuren geïnspireerd op de oceaan. Door blauw bedtextiel te kiezen voelt je bed meer verkoelend aan (het werkt echt!) en een nautisch streepje erbij brengt je al snel in een tijdloze zee- en strandvibe.  

Foto: bank Bruno van Montèl

STYLINGTIP: COOLE ZITKAMER

Door de zitbank en fauteuil in verschillende blauwtinten uit te voeren voelt de sfeer ingetogen luxe en verkoelend aan. Het interieur is perfect in balans met de naturellen basiskleuren. Dit fix je in één keer met de nieuwe modulaire bank Bruno van Montel die je in elke gewenste kleur, opstelling, formaat en bekleding kan laten maken. Het ronde vloerkleed en ronde bijzettafels verzachten de sfeer.

Foto: vaas Lara van Trendhopper en gordijnstoffen van Aan Huis

STYLINGTIP: MEER AARDS

Durf de wand te schilderen in een bruintint zoals karamel, chocola en cognac. Het warme effect is groots. Mix met meer grovere structuren zoals de gordijnstoffen van Aan Huis en bijpassende accessoires van Trendhopper. Accessoires in zwart passen in elke woonstijl maar in deze trend versterken ze de stoere, serene sfeer. Voor inspiratie en vrijblijvend interieuradvies kan je langs bij de woonwinkels van Woonmall Alexandrium.

Foto: Spiegels Espejo van Hoogenboezem

STYLINGTIP: SPIEGEL MET EEN KLEURTJE
Een ronde spiegel is een simpele, maar perfecte toevoeging aan elk interieur, vooral dat van de slaapkamer. Deze Espejo spiegels met gekleurd spiegelglas (in het bruin zie je er altijd beter uit!) zijn extra leuk als je ze combineert met andere ronde spiegels in andere maten. Het decoreren van de wand met een verzameling van gekleurd glas is en vogue.

 Foto: detail Auping Noble en woonaccessoires Iittala

STYLINGTIP: DESIGN IN DE SLAAPKAMER VOOR INGETOGEN LUXE

Het nieuwe Auping Noble bed heeft een ranke en minimalistische uitstraling waardoor de slaapkamer ruimtelijk blijft. Om de ingetogen luxe sfeer te versterken mix je met accessoires van gekleurd glas in bruin en blauw zoals het tafellampje van Brokis of de klassieke glazen vazen en servies van Iittala.

Meer weten?
Kijk dan onze trendvideo waarin we de trend nog eens uitgebreid met je doornemen. De video is opgenomen op het trendpodium in Woonmall Alexandrium!

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.