Tweede paasdag vieren wij met jou!

Op tweede paasdag (maandag 10 april) zijn wij van 12:00-17:00 uur geopend. Omdat het een feestdag is, zorgen wij dat het ook een feestje is om bij ons te komen woonwinkelen. De woonmall is omgetoverd in paassfeer en wie een feestje geeft trakteert!

Vanaf 12:30 uur is er bij ons van alles te doen. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht, waarbij ze op zoek gaan naar paaseieren die verstopt zijn in de woonmall.  De Tor en het Lieveheersbeestje die rondlopen helpen de kids graag op weg met de speurtocht.

Ook is er een knutselterras waar kinderen lekker kunnen komen kleuren én zijn onze hostessen van de partij om paaseitjes uit te delen.

Vind jij het gouden paasei? Dan win je een lunch voor 2 personen bij een van onze horecagelegenheden. Smullen maar!

Vanaf 2e paasdag gaat ook onze grootse #winjouwwoonwens winactie van start. Er lopen polaroidmeiden om jou op de foto te zetten bij jouw favoriete woonitem. Als je deelneemt maak je direct kans op een wooncheque t.w.v. € 1.000,– om jouw woonwens in vervulling te laten gaan óf € 1.000,- cashback op een aankoop in de actieperiode. Meer weten over deze winactie? De dames vertellen je er graag meer over óf neem een kijkje op onze actiepagina door hier te klikken.

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.