Tweede paasdag vieren wij met jou!

Op tweede paasdag (maandag 10 april) zijn wij van 12:00-17:00 uur geopend. Omdat het een feestdag is, zorgen wij dat het ook een feestje is om bij ons te komen woonwinkelen. De woonmall is omgetoverd in paassfeer en wie een feestje geeft trakteert!

Vanaf 12:30 uur is er bij ons van alles te doen. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht, waarbij ze op zoek gaan naar paaseieren die verstopt zijn in de woonmall.  De Tor en het Lieveheersbeestje die rondlopen helpen de kids graag op weg met de speurtocht.

Ook is er een knutselterras waar kinderen lekker kunnen komen kleuren én zijn onze hostessen van de partij om paaseitjes uit te delen.

Vind jij het gouden paasei? Dan win je een lunch voor 2 personen bij een van onze horecagelegenheden. Smullen maar!

Vanaf 2e paasdag gaat ook onze grootse #winjouwwoonwens winactie van start. Er lopen polaroidmeiden om jou op de foto te zetten bij jouw favoriete woonitem. Als je deelneemt maak je direct kans op een wooncheque t.w.v. € 1.000,– om jouw woonwens in vervulling te laten gaan óf € 1.000,- cashback op een aankoop in de actieperiode. Meer weten over deze winactie? De dames vertellen je er graag meer over óf neem een kijkje op onze actiepagina door hier te klikken.

Meer nieuws

Blog: De magie van kleur in jouw slaapkamer

Blog: de magie van kleur in jouw slaapkamer: Lees hier alles over kleuren in jouw slaapkamer en welke kleur het best bij jouw ochtend- en avondrituelen passen!

Winnaars Woonmall Publieksawards 2023

Wil jij weten wie dit jaar de Woonmall Publieksawards gewonnen heeft? Lees het hier!

Najaarstrend 2023: Warm Balance

Najaarstrend 'Warm Balance'; natuurlijke kleuren en materialen. Lees hier meer over deze trend!

Najaarstrend 2023: Modern Resort

Najaarstrend Modern Resort: Stijlvol, tijdloos en modern. Lees er alles over in onze trendblog!

Najaarstrend 2023: Cool Nature

Najaarstrend Cool Nature: rustgevend met prachtige blauwtinten en de oceaan als bron van inspiratie!

Najaarstrend 2023: Quiet Luxury

Najaarstrend 'Quiet Luxury', de nieuwe en ingetogen luxe woonstijl van dit moment.
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.