Woonmall Alexandrium
Watermanweg 37b
3067 GA Rotterdam

 

 

Begane grond

Met een parketvloer van Balkan Wood haal jij een vloer van absolute topkwaliteit in huis. Met ruim 15 jaar ervaring is Balkan Wood ondertussen wel bekend met de nieuwste trends en beste materialen. De vloeren van Balkan Wood zijn in vele verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar, waardoor er dus altijd wel een parketvloer voor jou tussen zit. Kom langs en laat je inspireren door de prachtige Balkan Wood vloeren.

Parketvloeren van topkwaliteit

Koop jij een vloer van Balkan Wood, dan koop je een vloer van absolute topkwaliteit. Alle vloeren zijn namelijk gemaakt van exclusief Slavonisch eikenhout. Slavonisch eikenhout is afkomstig uit Slavonië in Kroatië. Vanwege het klimaat in Slavonië groeien de bomen veel langzamer dan normaal. Hierdoor kunnen zij ook gelijkmatig groeien, wat uiteindelijk zorgt voor mooi eikenhout zonder kwasten of knoesten.

Naast de prachtige kwaliteit en de exclusiviteit van het hout zijn alle vloeren ook nog eens duurzaam geproduceerd. Al het hout van Balkan Wood beschikt namelijk over een FSC-keurmerk. Zo beschikt u dus niet alleen over een prachtige nieuwe parketvloer, maar draagt u ook uw steentje bij aan duurzaam bosbeheer en een gezond milieu.

Persoonlijke aandacht

Het vinden van een nieuwe parketvloer is niet zomaar een klus. Vaak komen er vele factoren bij kijken die bepalen of een vloer wel de juiste is voor jou. Denk bijvoorbeeld aan lichtval, de beschikbare ruimte en jouw woonwensen. Gelukkig kunnen de deskundige medewerkers van Balkan Wood jou precies uitleggen wat wel en niet mogelijk is. Zij nemen graag de tijd om samen met jou alle Balkan Wood vloeren te bekijken en de juiste vloer voor jou te vinden. Kom snel langs in de showroom op de begane grond en laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Shop jouw interieur bij Woonmall Alexandrium

Naast de prachtige collectie Balkan Wood vloeren vind je bij Woonmall Alexandrium ook nog vele andere mooie woonwinkels. Of je nou op zoek bent naar zitmeubels, bedden of complete badkamers, bij Woonmall Alexandrium ben je aan het juiste adres!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.