Woonmall Alexandrium
Watermanweg 221
3067GA Rotterdam

Tweede etage

Bij keukensale ben je aan het juiste adres voor keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. Hier vind je Duitse keukens van topkwaliteit met A-merk apparatuur, en dat voor gegarandeerd de laagste prijs! Benieuwd wat Keukensale voor jou kan betekenen? Bezoek dan eens de showroom op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium en laat je verrassen door de talloze mogelijkheden en (A)-merken!

Groot aanbod aan topkeukens

Een keuken is een grote aankoop en daarom is het ook belangrijk dat een nieuwe keuken altijd volledig naar wens is. Gelukkig vind je bij Keukensale een ruim aanbod aan onder andere keukens, keuken apparatuur en keukenaccessoires. Zo kan jij jouw droomkeuken geheel naar wens samenstellen. Staat jouw droomkeuken er al tussen? Dan kan je deze natuurlijk ook direct in zijn geheel kopen.

De nieuwste trends bij Keukensale

Bij Keukensale blijven ze constant op de hoogte van de laatste keukentrends. In de showroom in Rotterdam vind je dan ook onder andere de nieuwste en laatste trends op het gebied van koken en leven. Zo weet je zeker dat jouw keuken nog jaren mee kan!

Laat je geheel ontzorgen

Het kopen en monteren van een keuken is een ontzettend intensieve klus. Vandaar dat jij bij Keukensale ook volledig ontzorgd wordt. In de showroom in Rotterdam krijg je uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact. In de showroom vind je verschillende keukenopstellingen zodat jij voldoende inspiratie op kan doen voordat je een beslissing maakt.

Heb je uiteindelijk jouw droomkeuken gekocht? Dan zorgen de experts van Keukensale ervoor dat jouw keuken direct vanuit Duitsland geleverd wordt en vakkundig gemonteerd wordt door een speciaal geselecteerd montagebedrijf uit de regio. Ideaal en zo geregeld!

Keukensale.com: onderdeel van de Sanisale-groep

Keukensale.com behoort tot de Sanisale-groep, een landelijke franchiseformule met tientallen winkels. In deze winkels vind je onder meer verschillende (A)-merken keukens, sanitair, accessoires, apparatuur en tegels tegen absolute bodemprijzen. Koop jij dus een keuken bij Keukensale in Rotterdam, dan koop jij jouw keuken bij een groot en bekend merk dat garant staat voor topkwaliteit!

Kom gezellig woonshoppen

Keukensale in Rotterdam is slechts één van de ruim 50 woonwinkels in Woonmall Alexandrium. Of je nou op zoek bent naar accessoires voor de woonkamer, slaapkamer of keuken, bij Woonmall Alexandrium vind jij precies waar jij naar op zoek bent. Daarnaast ben je bij Woonmall Alexandrium ook altijd welkom om inspiratie op te doen en persoonlijk advies te ontvangen.

Tot snel bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.