Woonmall Alexandrium
Watermanweg 37a
3067 GA Rotterdam

Even een pauze tijdens het winkelen? Neem dan plaats op het gezellige terras van Mall’s Delight. Je vindt niet alleen heerlijk Italiaans schepijs, maar kan je ook terecht voor heerlijke crêpes, mocktails en nog veel meer. Hongerig geworden? Kom dan snel een keer langs!

Geniet van ambachtelijk schepijs, Cannoli’s, Sue bites of smakelijke amandelkoekjes, en natuurlijke goede en eerlijke koffie en thee. Of wat te denken van panini’s, tosti’s of verse broodjes, of toch die heerlijke crêpes. Ontdek ook onze originele giftsets, perfect om cadeau te geven! En vergeet niet om een fles GIMBER mee naar huis te nemen. Het gouden elixer: gemaakt met biologische gember, citroen, kruiden en specerijen voor een pittige kick en smaaksensatie!

Mall’s Delight in Woonmall Alexandrium

Je vindt Mall’s Delight op de begane grond van Woonmall Alexandrium.

Vergeet na jouw lunchpauze niet om onze vele woonwinkels te ontdekken en uitgebreid inspiratie op te doen tussen de meest unieke collecties. Of je nu op zoek bent naar een industrieel, modern of klassiek interieur, je vindt alles voor jouw interieur. Dankzij de wisselende collecties is geen dag hetzelfde bij Woonmall Alexandrium. Ben jij ook toe aan een frisse wind door jouw interieur? Kom dan een keer langs bij Woonmall Alexandrium en laat je verrassen. Tot snel!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.