Gordijnen


Gordijnen Rotterdam

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen in de omgeving Rotterdam? Met de goede maat, kleur en in een materiaal dat jouw huis doet opleven? Kom dan naar Woonmall Alexandrium en ontdek de vele mogelijkheden voor gordijnstoffen en raamdecoratie. Meerdere gordijnen winkels zijn voorzien van de prachtigste gordijnstoffen, vakkundige medewerkers en sfeervolle interieur ideeën.

Op maat gemaakte of kant-en-klare gordijnen

Wanneer je door de winkels van Woonmall Alexandrium loopt zul je zien hoeveel verschillende kleuren en soorten gordijnen er zijn. Onze medewerkers laten je graag zien welke materialen er beschikbaar zijn. Zoek je luchtdoorlatende gordijnen of juist verduisterend? Sfeervolle vitrage of knusse overgordijnen? Zoek gordijnen uit die kant-en-klaar zijn om zo mee te nemen en zelf op te hangen, of snuffel tussen de verschillende stoffen en vraag advies om gordijnen op maat te laten maken. De mooiste stoffen van bekende merken en ervaren producenten worden verkocht om jou de beste keuze te bieden. Zo vind je bij Woonmall Alexandrium altijd de perfecte gordijnen voor jouw huis!

Sfeervol uitje Woonmall Alexandrium

Een dagje naar Woonmall Alexandrium is een sfeervol uitje. Naast gordijnen winkels vind je er nog tal van winkels op het gebied van huis en interieur. In totaal zijn er 55 woonwinkels met de mooiste showrooms. Laat je inspireren door de interieurexperts van de woonwinkels om jouw ideale sfeer te creëren in je woning. Van badkamer tot slaapkamer, van raam tot vloer; je kijkt je ogen uit naar alle mogelijkheden om je interieur te perfectioneren. Eet tussendoor een hapje en drink wat in één van de horecagelegenheden en keer met een voldaan gevoel terug naar huis.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.