Houten jaloezieën


Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar jaloezieën om je ramen mee af te dekken? Houten jaloezieën bieden niet alleen veel privacy en gemak, maar zijn ook een mooie toevoeging aan je huisstijl. Bepaal zelf hoeveel licht je binnen laat komen, voorkom inkijk maar behoud je uitzicht naar buiten. Met de vele stijlen en materialen van jaloezieën zit er ongetwijfeld een paar bij dat precies in jouw stijl past. Verschillende winkels bieden raamdecoratie aan, waaronder houten jaloezieën.

Kleur, stijl, sfeer

Met de kleur en de stijl van de jaloezieën kan je een bijzondere sfeer creëren in je woning.  Woninginrichting-Aanhuis en Roobol bieden een zeer verschillend aanbod raamdecoratie, waaronder houten jaloezieën. Voor verduistering op de slaapkamer, zonwering in de keuken en privacy in de woonkamer. De verschillende beits- en lakkleuren maken dat je genoeg keus hebt om de houten jaloezieën te laten passen bij jouw interieur en de betreffende kamer. Kies bewust voor milieuvriendelijk hout, laat jaloezieën op maat maken of kies kant-en-klare standaard jaloezieën met standaard afmetingen.

Inspiratie en advies

Bij Woonmall Alexandrium bieden de verschillende winkels een uiteenlopend assortiment, zodat je je door allerlei stijlen kunt laten inspireren! Ook staan de medewerkers in de woonwinkels voor je klaar met tips en persoonlijke adviezen. Heb je ramen met afwijkende afmeting of vorm? Geen probleem! Laat houten jaloezieën op maat maken. Met 55 woonwinkels onder één dak zijn alle stijlen vertegenwoordigd en is er voor elk budget een interieur samen te stellen.
Op zoek naar houten jaloezieën in Rotterdam? Kom langs bij Woonmall Alexandrium en laat je adviseren en inspireren door de uitgebreide collecties!

Reageer

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.