Fauteuil


Fauteuil

Wil je extra luxe en ontspanning toevoegen in je zitkamer, dan is een fauteuil perfect! Bij Woonmall Alexandrium is een ruime keus aan fauteuils in verschillende woonwinkels. Zo’n heerlijke grote stoel is natuurlijk een pronkstuk in je woonkamer die helemaal naar jouw smaak hoort te zijn. De perfecte fauteuil moet heerlijk zitten, voldoende steun geven en passen in jouw interieur. Creëer een heerlijke favoriete zitplek voor jezelf of je familie, geheel in jouw stijl.

Materialen, stijlen, budget

Bij het kiezen van de perfecte fauteuil zit je bij Woonmall Alexandrium goed. Met tientallen woonwinkels in verschillende stijlen en voor verschillende budgetten is er voor ieder wat wils. Ga je voor een stoere rustieke fauteuil van grof leder? Of een heerlijk zachte fauteuil waar je in neer kan ploffen? Een echte relaxfauteuil, een chique, landelijke of moderne fauteuil? In de winkels kun je de materialen voelen, de kleuren zien en het comfort ervaren. De ervaren medewerkers helpen je graag met eventuele vragen. Ook is het erg inspirerend om te zien wat je met je interieur kan doen met enkele accessoires, bepaalde stoffen en technieken, dus kijk gerust rond in het prachtig gepresenteerde assortiment van al deze winkels.

Ervaar het zelf!

Bij Woonmall Alexandrium ben je van harte welkom om rond te struinen in de 55 woonwinkels, een hapje te eten, een drankje te drinken. Zeven dagen per week is de woonmall geopend zodat je op een moment dat het jou uitkomt op zoek kunt naar de perfecte fauteuil!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.