HMC Awards 2022 – Isa Heijne den Bak


Isa Heijne den BakBoutique hotel

Wat heb je ontworpen?
Ik heb een voorstel voor een Boutique hotel met bar/restaurant voor een historisch pand in Gouda ontworpen.
Wat maakt jouw ontwerp uniek?
Mijn ontwerp is uniek, omdat ik een hedendaags interieur heb ontworpen, zonder dat de eigen en historische sfeer van het pand verloren is gegaan. Doordat het een monumentaal pand is sta je soms voor lastige keuzes. In dit geval kwam ik er bij het schetsen al achter dat er geen rechte hoek in het pand te vinden was.
Hoe ben je op het idee van jouw ontwerp gekomen?
Ik ben op het idee gekomen omdat het pand op dit moment meerdere functies heeft. Naar mijn mening komt het monumentale gebouw op zijn unieke locatie het meest tot zijn recht, wanneer het de bestemming van een boutique hotel krijgt. Op deze manier kan een hotelgast zowel genieten van de luxe eenvoud van mijn ontwerp als de tijdloze elegantie van het monumentale pand in Gouda.
Waarom moeten mensen juist op jou stemmen?
Ik vind het leuk dat ik de kans krijg om mijn ontwerp ook buiten school aan meerdere mensen te kunnen laten zien. Ik zou het leuk vinden als mensen op mij stemmen omdat ze mijn ontwerp snappen en graag zouden komen overnachten in mijn boutique hotel.
Wat ga je met de 250 euro doen als je wint?
Graag zou ik nog op buitenland stage willen om mijn kennis in een totaal andere omgeving en taal te verbreden, door corona heb ik deze kans tijdens mijn schoolperiode misgelopen. Met de 250 euro komt die droom al een stukje dichterbij.

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.