Verlichting

Zoek je een lampenwinkel die jou helemaal begrijpt en jou precies de verlichting biedt die je zoekt? Kom dan naar Woonmall Alexandrium Rotterdam! Met 55 woonwinkels vol interieurartikelen, meubelen en woonaccessoires en ervaren adviseurs vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Voor elke woonstijl

Een lamp is ten slotte niet zomaar wat licht. Het juiste licht, de goede vorm en perfecte teint zorgt voor een speciale sfeer in je huis. In de badkamer wil je misschien een heldere lamp, of juist een romantisch sfeerlichtje voor bij de badkuip. In de slaapkamer een leeslampje, maar ook een gezellige hanglamp. De verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer, dus laat je inspireren bij Woonmall Alexandrium.

Verlichting voor iedereen en overal

In Woonmall Alexandrium zijn vele winkels en medewerkers die jou willen helpen de beste verlichting te vinden. Hanglampenwandlampenbuitenlampenstaande lampen of tafellampen, zeg het maar en je vind het! De meest exclusieve design lampen zijn hier verkrijgbaar, maar ook goedkopere lampen in uiteenlopende stijlen zodat je precies de juiste sfeer en stijl creëert voor in jouw huis.

Alles voor jouw interieur

Bij Woonmall Alexandrium is alles te vinden om jouw interieur helemaal compleet te maken. Van volledige badkamers en keukens tot bankstellen en nachtkastjes, van vloeren en gordijnen tot leeslampjes en kroonluchters. Voor ieder budget en voor elke stijl wat wils. De Woonmall is zeven dagen per week geopend en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Laat je inspireren!

New in verlichting

21 april 2023

Hoe verhoog ik de sfeer en het comfort in mijn woonkamer? Vraag het de woonexpert!

Kijk onze nieuwste video waarin we jou korte tips geven om de sfeer en het comfort in jouw woonkamer te verhogen.

Lees meer

28 februari 2023

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend

Lees meer

Voorjaarstrend 2023: Color Vibe

Sportieve strepen, blokken, cirkels en ribbels creëren een modern en levendig interieur. Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

Lees meer

Winkels met inrichting, indeling en het organiseren, voor verlichting

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer. 

Altijd on trend met onze nieuwsbrief

To top