Verlichting

Zoek je een lampenwinkel die jou helemaal begrijpt en jou precies de verlichting biedt die je zoekt? Kom dan naar Woonmall Alexandrium Rotterdam! Met 55 woonwinkels vol interieurartikelen, meubelen en woonaccessoires en ervaren adviseurs vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Voor elke woonstijl

Een lamp is ten slotte niet zomaar wat licht. Het juiste licht, de goede vorm en perfecte teint zorgt voor een speciale sfeer in je huis. In de badkamer wil je misschien een heldere lamp, of juist een romantisch sfeerlichtje voor bij de badkuip. In de slaapkamer een leeslampje, maar ook een gezellige hanglamp. De verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer, dus laat je inspireren bij Woonmall Alexandrium.

Verlichting voor iedereen en overal

In Woonmall Alexandrium zijn vele winkels en medewerkers die jou willen helpen de beste verlichting te vinden. Hanglampenwandlampenbuitenlampenstaande lampen of tafellampen, zeg het maar en je vind het! De meest exclusieve design lampen zijn hier verkrijgbaar, maar ook goedkopere lampen in uiteenlopende stijlen zodat je precies de juiste sfeer en stijl creëert voor in jouw huis.

Alles voor jouw interieur

Bij Woonmall Alexandrium is alles te vinden om jouw interieur helemaal compleet te maken. Van volledige badkamers en keukens tot bankstellen en nachtkastjes, van vloeren en gordijnen tot leeslampjes en kroonluchters. Voor ieder budget en voor elke stijl wat wils. De Woonmall is zeven dagen per week geopend en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Laat je inspireren!

Winkels waar je terecht kan in deze categorie:

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer. 

Altijd on trend met onze nieuwsbrief

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.