Vloeren

Toe aan een complete metamorfose in je huis, ga je verhuizen of is je vloer echt aan vervanging toe? Voor een vloerenwinkel ben je bij Woonmall Alexandrium aan het goede adres! De letterlijke basis voor je interieur is toch wel een stijlvolle, praktische en duurzame vloer.

Een stijl die bij je persoonlijkheid past, de sfeer die je in je huis wilt hebben versterkt en al je meubelen en accessoires tot hun recht doet komen.

Van vloer tot plafond, van klassiek tot modern

Ben je op zoek naar een mooie vloer voor je woning, dan zul je zien dat de verschillende winkels voor ieder wat wils bieden. Klassieke vloeren, moderne vloeren, praktisch, stijlvol, duurzaam, parketlaminaatpvchouttegels: de keuze is reuze! De interieurwinkels die vloeren bieden hebben mensen in dienst die echte vloerenexperts zijn. Zij helpen je graag de mooiste kleur, het beste materiaal en de meest gepaste stijl uit te zoeken. Interieuradvies aan huis is ook mogelijk! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Bij Woonmall Alexandrium bieden de tientallen woonwinkels echt alles voor je interieur: van vloerbedekking tot raamdecoratie, van badkamers tot kandelaars en van matras tot spiegel!

Kom het zelf zien!

Woonmall Alexandrium is zeven dagen per week geopend, zodat je op een moment kunt gaan winkelen dat jou het beste uitkomt! Op vrijdag is de woonmall zelfs tot 21.00 uur open! Loop op je gemak door het grote winkelcentrum en laat je inspireren door de vele prachtig gepresenteerde showrooms, de verscheidenheid aan stijlen en producten.

Vloerspeciaalzaken in Woonmall Alexandrium

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer. 

Altijd on trend met onze nieuwsbrief

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.