HMC Awards 2022 – Loeka Smit


Loeka SmitProject molen

Wat heb je ontworpen?
Ik heb het interieur in een oude watermolen ontworpen in Lage Zwaluwe. Ik reed langs de molen. Daar stond een groot bord met te koop en toen ben ik op internet gaan spitten en heb ik het gevonden.
Hoe ben je op het idee van jouw ontwerp gekomen?
Ik ben langs geweest en wist dat dit een toffe ruimte was om te ontwerpen. Omdat het een molen is heb ik een ronde ruimte ingericht met de Japandi stijl. Japandi is een stijl met Scandinavische en Japanse interieurs gecombineerd. Deze stijl heb ik gekozen omdat het rust brengt en het heeft organische vormen. Dit vond ik perfect voor bij een ronde ruimte.
Waarom moeten mensen juist op jou stemmen?
Ik ben erg blij dat ik hier mag staan en wil daarom ook vragen naar de aandacht van iedereen voor alle interieur adviseurs. Het zou enorm leuk zijn om te winnen, maar het valt me op dat een tastbaar project altijd interessanter is wat natuurlijk logisch is want het zijn enorm mooie projecten waar veel aandacht in is gestoken. Maar alsnog vraag ik de aandacht van mensen om ook de interieur adviseurs in het zonnetje te zetten vanwege hun originele ideeën en harde werk. Zelf heb ik er ook hard aan gewerkt en ik kan met trots zeggen dat het is mijn beste project tot nu toe is. Ik heb hier al mijn creativiteit en passie ingestopt en uiteindelijk ben ik tot een mooi eindresultaat gekomen.
Wat ga je met de 250 euro doen als je wint?
Als ik 250 euro zou winnen zou ik dat willen investeren in mijn opkomend bedrijf genaamd LoeMade. Hierbij maak ik kaarsen die naar de klant hun wensen zijn. Klanten kunnen dus de vorm, kleur en geur kiezen. Dit zouden ze mogelijk kunnen gebruiken bij evenementen of aan vrienden geven of juist zelf door te verkopen. Ik heb hier veel passie voor en ik ben dan ook enthousiast om eraan te beginnen.

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.