HMC Awards 2022 – Mandy van Zadelhoff


Mandy van ZadelhoffCocktailbar GIN GIN

Wat heb je ontworpen?
Voor mijn eindproject heb ik gekozen voor een cocktailbar omdat het mij een leuke uitdaging leek. Het ontwerp is voor een horecagelegenheid in Utrecht. Als uitgangspunt voor het ontwerp wilde ik een warme, gezellig sfeer neerzetten, die luxe uitstraalt en de zintuigen prikkelt. Een uniek ontwerp die je niet overal tegenkomt.
Wat maakt jouw ontwerp uniek?
Ik denk dat mijn ontwerp uniek is door de keuze in kleur en materiaal gebruik. Ook denk ik dat je mij kan onderscheiden van de rest omdat ik handtekenen en digitaal ontwerpen met elkaar combineer. Zo kan ik iedereen mee nemen in mijn proces.
Waarom moeten mensen juist op jou stemmen?
Ik hoop natuurlijk zo veel mogelijk mensen te inspireren.
Wat ga je met de 250 euro doen als je wint?
Mocht ik deze mooie prijs winnen, zou ik dit graag willen investeren in het verder ontwikkelen van mijn kennis. Alvast heel erg bedankt voor her stemmen!

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.