HMC Awards 2022 – Mira Dullaard


Mira DullaardNieuwbouwwoning Waddinxveen

Wat heb je ontworpen?
Voor mijn examen project heb ik een interieuradvies gemaakt voor een nieuwbouwwoning in Waddinxveen.
Wat maakt jouw ontwerp uniek?
In de woning komt een jong stel te wonen. Ze wilden graag een warm, gezellig interieur in de industriële stijl dat op een rustige manier doorgevoerd moest worden. In de gehele woning wilden zij dezelfde stijl hebben. Warme basic tinten zoals beige, wit en antraciet als basis kleuren gemixt met groene accentkleuren en een touch of gold.
Hoe ben je op het idee van jouw ontwerp gekomen?
Ik ben op dit idee gekomen omdat het echte klanten van mij zijn die vroegen om mijn hulp bij hun nieuwe woning. Daarvoor had ik gevraagd of ik het voor mijn eindexamen project mocht gebruiken.
Waarom moeten mensen juist op jou stemmen?
Mensen moet op mij en mijn project stemmen omdat ik dit project en hopelijk meer projecten in de toekomst met passie heb en gaat ontwerpen. Als Interieuradviseur/Stylist kan ik mijn creatieve energie kwijt. Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met een klant een passend en warmtevol interieur te creëren naar hun wensen.
Wat ga je met de 250 euro doen als je wint?
Als ik 250 euro wint wil ik het bedrag gebruiken om een cursus Sketchup te gaan volgen. Zodat ik me meer kan ontwikkelen in het digitaal tekenen.

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.