Oktober Woonmaand

Oktober is dé maand die in het teken staat van…wonen! Buiten wordt het wat kouder en binnen maken we het extra gezellig. 

En wie Oktober Woonmaand zegt, zegt natuurlijk Woonmall Alexandrium! Wij hebben in deze maand speciaal voor jou de nieuwste woontrends op een rijtje gezet, zodat jij jouw woning kan omtoveren naar dat fijne, warme plekje dit najaar. De woontrends vind je bij ons niet alleen in de winkels, maar ook op onze gestylede podia die door de hele woonmall heen staan opgesteld. Van de nieuwste trendkeuken tot aan de laatste slaapkamertrend en alles hier tussenin.

Tijdens Oktober Woonmaand pakken we ook nog eens extra uit om jou als onze gast een fijne winkelbeleving te bieden. We hebben elke zaterdag en zondag live muziek van onze DJ . Daarnaast pakken we op de zaterdagen in oktober nog even extra uit. We delen hapjes uit van onze horeca ondernemers, voor kinderen is er een knutselterras, Judith van Huizedop komt langs en ook is er nog eens extra live muziek van jazz muzikant Valerio! Hieronder het hele programma:

zaterdag 7 oktober: Live muziek DJ én jazzmuzikant Valerio, prijsuitreiking winnaar wooncheque t.w.v. €1.000,- (!) door Judith van Huizedop, heerlijke hapjes voor iedereen – meer informatie over de winactie? Houd dan vanaf 25 september onze Facebookpagina of Instagrampagina in de gaten!

zaterdag 14 oktober: Live muziek DJ, heerlijke hapjes en een leuke workshop voor jong en oud: fiets jouw schilderij! Maak een prachtig kunstwerk en neem hem mee naar huis

zaterdag 21 oktober: Live muziek DJ, heerlijke hapjes en ook nu kunnen kinderen weer fijn knutselen. Dit keer kunnen zij een mooi herfststukje maken om mee naar huis te nemen.

Zaterdag 28 oktober: Live muziek DJ én jazzmuzikant Valerio, heerlijke hapjes en afsluiting Oktober Woonmaand.

De activiteiten vinden plaats tussen 12:00-16:00 uur. Kom je ook inspiratie op doen?

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.