Oktober Woonmaand

Oktober is dé maand die in het teken staat van…wonen! Buiten wordt het wat kouder en binnen maken we het extra gezellig. 

En wie Oktober Woonmaand zegt, zegt natuurlijk Woonmall Alexandrium! Wij hebben in deze maand speciaal voor jou de nieuwste woontrends op een rijtje gezet, zodat jij jouw woning kan omtoveren naar dat fijne, warme plekje dit najaar. De woontrends vind je bij ons niet alleen in de winkels, maar ook op onze gestylede podia die door de hele woonmall heen staan opgesteld. Van de nieuwste trendkeuken tot aan de laatste slaapkamertrend en alles hier tussenin.

Tijdens Oktober Woonmaand pakken we ook nog eens extra uit om jou als onze gast een fijne winkelbeleving te bieden. We hebben elke zaterdag en zondag live muziek van onze DJ . Daarnaast pakken we op de zaterdagen in oktober nog even extra uit. We delen hapjes uit van onze horeca ondernemers, voor kinderen is er een knutselterras, Judith van Huizedop komt langs en ook is er nog eens extra live muziek van jazz muzikant Valerio! Hieronder het hele programma:

zaterdag 7 oktober: Live muziek DJ én jazzmuzikant Valerio, prijsuitreiking winnaar wooncheque t.w.v. €1.000,- (!) door Judith van Huizedop, heerlijke hapjes voor iedereen – meer informatie over de winactie? Houd dan vanaf 25 september onze Facebookpagina of Instagrampagina in de gaten!

zaterdag 14 oktober: Live muziek DJ, heerlijke hapjes en een leuke workshop voor jong en oud: fiets jouw schilderij! Maak een prachtig kunstwerk en neem hem mee naar huis

zaterdag 21 oktober: Live muziek DJ, heerlijke hapjes en ook nu kunnen kinderen weer fijn knutselen. Dit keer kunnen zij een mooi herfststukje maken om mee naar huis te nemen.

Zaterdag 28 oktober: Live muziek DJ én jazzmuzikant Valerio, heerlijke hapjes en afsluiting Oktober Woonmaand.

De activiteiten vinden plaats tussen 12:00-16:00 uur. Kom je ook inspiratie op doen?

Meer nieuws

Summer sale 2024

Keuken Inspiratie 2024

De keuken is het hart van het huis, waar we samenkomen om te koken, eten en genieten van elkaars gezelschap. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon wat kleine veranderingen wilt aanbrengen, hier zijn enkele geweldige ideeën voor keuken inspiratie die je kunnen helpen je droomkeuken te realiseren.

Zomer Inspiratie: Verfris Je Huis met Deze Stijlvolle Ideeën

Verfris je huis met deze stijlvolle zomerse ideeën! Ontdek hoe je levendige accenten, lichte stoffen en bloemen en planten kunt toevoegen voor een vrolijke uitstraling. Maak ook van je tuin een zomerse oase en geniet van verfrissende drankjes en zomerse tafeldecoraties. Laat je inspireren en creëer deze zomer een ontspannen en sfeervolle omgeving in je huis!

Waarom is Woonmall Alexandrium de ultieme woonwinkel?

Bezoek Woonmall Alexdarium in Rotterdam voor een uitgebreide collectie stijlvolle meubels en woonaccessoires. Ontvang deskundig advies en ontdek topmerken voor uw interieur.

Ontdek Slaapkamer Inspiratie bij Woonmall Alexandrium

Transformeer uw slaapkamer met inspiratie van Woonmall Alexdarium in Rotterdam. Ontdek topmerken bedden zoals Auping, Swiss Sense, Beter Bed en Tempur. Bezoek ons vandaag!

Woonkamer Inspiratie: Ideeën om je Ruimte te Vergroten

Inspiratie voor je woonkamer: creëer een blikvanger, kies kleuren, gebruik multifunctionele meubels, en voeg verlichting toe voor een stijlvolle ruimte. Lees er meer over!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.