Nieuws


Zaterdag 7 januari – feestelijke onthulling nieuwe logo woonmall alexandrium

In 2021 bestond Woonmall Alexandrium alweer 25 jaar. Ook onze logo en huisstijl is daarmee alweer 25 jaar oud en wij vonden dat het tijd was om deze in een nieuw jasje te steken. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig geweest om een nieuw logo te ontwikkelen. Bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe website. Deze gaan allebei op 7 januari live!
Om dit mooie moment te vieren, organiseren wij op zaterdag 7 januari een onthullingsevent waarbij we het nieuwe logo officieel aan jullie gaan onthullen.  Tijdens dit evenement (van 12:30-16:30 uur) trakteren wij onze bezoekers op een heerlijk drankje bij binnenkomst. Rond 13:30-14:00 uur gaan wij vervolgens met een geweldige, acrobatische show het nieuwe logo officieel bekend maken. Na de onthulling van ons nieuwe logo gaan wij goodiebags en hapjes & drankjes uitdelen. De goodiebags zijn uiteraard gevuld met leuke items – alles voorzien van ons nieuwe logo!
En… in een aantal goodiebags die wij uitdelen zitten wooncheques verstopt t.w.v. 25, 50 en 100 euro! Dus kom ook naar Woonmall Alexandrium op 7 januari en wie weet ben jij één van onze gelukkige bezoekers die een mooie wooncheque gaat ontvangen!
Zien wij jou ook zaterdag 7 januari?

TWEEDE KERSTDAG: KERSTFEEST IN WOONMALL ALEXANDRIUM

Op tweede kerstdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Je bent van harte welkom om gezellig bij ons te komen kerstshoppen. Onze prachtige kerstdecoratie maakt van Woonmall Alexandrium een echt winterwonderland. Naast de mooie kerstdeco die je kan bewonderen, is er ook van alles te doen! We delen warme chocolademelk met slagroom uit, heerlijke kerstkransjes en er is een geweldige kerstact met ballerina en live muziek. Voor de kinderen is er een knutselterras waar zij een eigen sneeuwglobe kunnen maken.
Zien wij jou ook op tweede kerstdag? Tot dan!
 
 
 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.