Trends najaar 2020 BACKUP


Woontrends Najaar 2020

In het najaar hebben we meer behoefte aan warme kleuren en comfortabel interieur. Woonmall Alexandrium biedt je daarom inspiratie met nieuwe woontrends. Green Forest met een natuurlijk-moderne uitstraling en mooie contrasten. Ben je op zoek naar een oase van rust, dan is Slow Life perfect voor jou. Symmetrische vormen, organische elementen, donkere kleuren en hout vind je in de luxe Barista Chic. Of kies voor een echte ‘celebrity’ sfeer met donkerblauwe kleuren, hoogglans aluminium en velvet stoffen in de trend Glam Rock. Kom nu in onze 55 woonwinkels de interieurtrends ontdekken. Woonmall Alexandrium Rotterdam, woontrends voor iedere interieurstijl.
 

Green Forest

De trend Green Forest inspireert om een luxe lounge sfeer te creëren met een modern-natuurlijke uitstraling. In het hedendaagse interieur signaleren we steeds meer natuurlijke trendkleuren zoals een palet van groen – en bruin tinten als warme basis. Duurzaam hout, zacht fluweel en stoer staal worden met elkaar gecombineerd voor een mooi contrast.

Slow Life

De serene sfeer in deze trend Slow Life draait om het nieuwe wellness gevoel. Lichte toon-op-toon kleuren van wit tot pastelgrijs garanderen rust en een ruimtelijk gevoel. In deze oase van rust heb je tijd voor verstilling en tot jezelf komen. In de slaapkamer ontstaat comfort en luxe door natuurlijke en zachte materialen zoals lichtgekleurd hout, zacht katoen en warm wol.

Barista Chic

De leefkeuken krijgt een monumentale en luxe uitstraling door de combinatie van donkergekleurde houtsoorten en marmer of marmer-look-a-like materialen. De sfeer in de keuken loopt naadloos door in de rest van het interieur. In deze trend is symmetrie in de vormgeving en inrichting nieuw. Rechte strakke lijnen worden gemixt met ovale en meer organische vormen. 

Glam Rock

Ben je klaar voor het nieuwe glamour gevoel in huis? In dit interieur geldt ‘more is more’ met de trendkleur blauw, van kobaltblauw tot navy blue, als belangrijke eyecatcher. Glanzende materialen zoals hoogglans aluminium en fluweel verrijken deze luxe ‘Celebrity’ sfeer. Je waant je in het huis van een rockstar, beroemde acteur, voetballer of hippe influencer.

Ontdek nu de trends in Woonmall Alexandrium, op de website en social media!

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.