Trends najaar 2021


ONTDEK NU DE NAJAARSTRENDS IN HET ATRIUM!

In het atrium hebben we een schitterende presentatie van 4 nieuwe najaarstrends 2021 gerealiseerd. Deze 4 trends zitten vol wooninspiratie en woonnoviteiten. Natuurlijk is bij de samenstelling van deze trends rekening gehouden met beschikbaarheid hiervan bij winkels in onze Woonmall

PURITY NATURAL

De keuken is de meest sociale plek van het huis en een oase van sfeer en gezelligheid. Functionaliteit versmelt met een totale interieur beleving in de nieuwste keukentrend Purity Natural. Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen in lichte trendkleuren geven de keuken een frisse uitstraling waarin gekookt, gegeten en gewerkt kan worden. Het kookeiland is de eyecatcher waar het kook ritueel gevierd wordt.

POWer OF RED

Het naturellen design interieur krijgt er een nieuwe trendkleur bij: rood. In de woontrend Power of Red laten we zien hoe je maar een klein beetje rood nodig hebt om een modern design interieur een trendy facelift te geven. Het gaat hierbij om een aantal toon-op-toon roodtinten die je toevoegt aan een modern interieur in lichte kleuren en natuurlijke materialen. 

RETRO MODERN

In de woontrend Retro Modern zien we strak design dat meer sfeer krijgt door een mix van materialen en kleuren in een eigentijdse opstelling van meubelen en accessoires. Geometrische dessins doen denken aan de Bauhaus retro stijl en signaleren we veel in decoratief behang. 

GENTLEMEN’S NIGHT

In de nieuwe woontrend Gentlemen’s Night beleef je de ultieme glamour lifestyle met een luxe, filmische sfeer vol rijke materialen. In de ruime slaapkamer is de sfeer verleidelijk met goud en zilver accenten en een exclusief bed dat comfort en beleving geeft. Speel met structuren en contrast in mat en glanzend voor nog meer bling. 

Ontdek nu de trends in Woonmall Alexandrium en op social media!

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.