Trends voorjaar 2022

In het atrium hebben we een schitterende presentatie van de vier nieuwe voorjaarstrends 2022 gerealiseerd. Met deze vier trends haal je het voorjaar nu al in huis. Deze trends kun je terug vinden in de nieuwe collecties van onze 55 woonwinkels.

 
 
 
 
 
Geniet deze zomer volop van het buitenleven en decoreer je terras of balkon met buitenmeubelen die comfortabel zitten en zó mooi zijn dat je ze ook heel goed binnen kan gebruiken in een serre of patio. In de trend Natural Habitat laten we zien hoe de ultieme buitenkamer eruitziet met groen als trendkleur. Laat je in Woonmall Alexandrium inspireren door de nieuwste collecties voor een botanische woonsfeer

 
 
 
 
 
We omringen ons met lichte naturellen en natuurlijke materialen voor een kalmerende sfeer. Met een nieuwe rol voor wit in huis gecombineerd met ronde vormen en zachte stoffen ontstaat het nieuwe gevoel voor de trend Mindful Mood. Beleef deze nieuwe woontrend nu in Woonmall Alexandrium!

 
 
 
 
 
De verademing die je voelt bij het zien van een stralend blauwe lucht is het rustgevende effect van de trendkleur blauw. In de slaapkamer trend Blue Sky draait alles om een verkoelende en luxe sfeer.

 
 
 
 
 
Kleuren en materialen uit de woestijn zijn ‘hot’ voor in het interieur. Steen optieken, zand structuren en terracotta tinten verwarmen de sfeer en zorgen voor een exclusieve en natuurlijke uitstraling. In het Atrium van Woonmall Alexandrium ontdek je nu de nieuwe woontrend Desert Dunes, geïnspireerd op een woestijnlandschap en vertaald naar een nieuwe open keuken en eetkamer. Kom gezellig langs en kijk wat past bij jouw persoonlijke woonstijl!

Ontdek nu de trends in Woonmall Alexandrium en op social media!

 
 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.