Woonmall Alexandrium
Watermanweg 17
3067 GA Rotterdam

rotterdam@avenida-interiors.nl

Begane grond

Ben jij op zoek naar een uniek item voor in jouw interieur? Avenida Interiors biedt een uitgebreid en uniek assortiment aan meubelen en woonaccessoires.

Avenida Interiors in Woonmall Alexandrium

Welkom bij Avenida Interiors!

Ontdek de perfecte harmonie tussen vorm en functie in onze uitgebreide collecties, samengesteld met oog voor detail en vakmanschap. Bij Avenida Interiors streven we ernaar om uw huis te transformeren tot een oase van stijl en comfort.

Met onze fysieke winkels als uw toegangspoort tot verfijnd interieurdesign, nodigen we u uit om onze inspirerende ruimtes te verkennen en de perfecte toevoegingen te vinden die uw huis tot leven brengen.

Of u nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne flair of een unieke mix van beide, onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw reis naar uw ideale interieur.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over onze aanstaande website en ontdek binnenkort een wereld van mogelijkheden bij Avenida Interiors.

Je vindt Avenida Interiors op de begane grond van Woonmall Alexandrium. In de showroom kan je terecht met al jouw vragen en nemen de woonexperts alle tijd om jou een passend en persoonlijk advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie worden alle mogelijkheden met je doorgenomen.

Bij Woonmall Alexandrium vind je, naast de stijlvolle showroom van Avenida Interiors Rotterdam, nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen unieke en inspirerende collectie. Voor een gezellig dagje weg ben jij bij Woonmall Alexandrium dan ook helemaal aan het juiste adres. Doe wooninspiratie op en neem tussendoor een welverdiende pauze bij één van de horecagelegenheden. Zien wij jou binnenkort ook?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.