Woonmall Alexandrium
Watermanweg 23
3067 GA Rotterdam

Begane grond

De Bommel Meubelen is opgericht door echte makers. Twee vrienden met een passie om te creëren. Wat ooit begon als kleinschalige meubelmakerij is in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende meubelketen, waarbij het ambacht en de liefde voor het vak altijd centraal is blijven staan. Dagelijks worden in de meubelmakerij de nieuwste meubelen ontworpen en geproduceerd. Daarnaast ben jij bij De Bommel ook aan het juiste adres voor maatwerk, zodat jij jouw droominterieur waar kunt maken.

Een uniek en geheel eigen assortiment

De Bommel onderscheidt zich door het ontwerpen en produceren van een geheel eigen collectie. Daarnaast vind je ook nog voldoende andere grote merken, zoals Riverdale, Dutchbone, Hukla en By-Boo. Zo vind jij altijd meubels die helemaal naar wens zijn. In de showroom in Rotterdam vind jij vele collecties en kan jij ongestoord inspiratie opdoen!

Duurzame productie bij De Bommel

Met de meubelmakerij en diverse eigen productielocaties in het buitenland heeft De Bommel controle over het gehele proces. Op deze manier wordt er duurzaam en verantwoord met het bos omgegaan. In samenspraak met Staatsbosbeheer in de landen waar De Bommel Meubelen actief is, wordt er met uiterste zorg omgegaan met de bomen. Jij koopt dus niet alleen een prachtig meubel, maar draagt ook bij aan een betere wereld!

Meubelen op maat

Wil jij liever jouw nieuwe meubels zelf samenstellen? Geen probleem! De Bommel maakt alle houten meubelen namelijk zelf. Zij draaien hun hand dan ook niet om voor een tafel op maat of ander maatwerk. De eigen collectie wordt namelijk zelf ontworpen en geproduceerd. Daarbij wordt uiteraard enkel gebruik gemaakt van de beste materialen en methoden.

Ook service op maat

Voor een passend advies en service op maat is er geen beter adres dan De Bommel in Rotterdam. De deskundige medewerkers staan altijd voor jou klaar om samen naar de mogelijkheden te kijken. Daarbij staan jouw woonwensen en persoonlijke voorkeuren natuurlijk voorop. Laat je inspireren en adviseren in de showroom in Rotterdam!

De Bommel in Woonmall Alexandrium

Ben jij benieuwd geworden naar de unieke meubelcollectie? Je vindt de vele meubelcollecties van De Bommel in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Met meer dan 50 woonwinkels onder één dak ben je hier aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in de showroom van De Bommel of één van de ruim 50 andere woonwinkels?

To top