Woonmall Alexandrium
Watermanweg 225
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Zeg je op maat gemaakte meubels, dan zeg je Interieurline. Sinds begin jaren negentig ontwerpt, produceert en levert Interieurline unieke, op maat gemaakte meubels. Je kunt er ook voor kiezen om, samen met één van de deskundige ontwerpers, zelf een ontwerp te maken. Zo ben jij als het ware de creatieve geest achter jouw nieuwe meubels!

Unieke, op maat gemaakte meubelen

Interieurline maakt kasten in alle vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan boekenkasten, tv-kasten en dressoirs. Omdat elke kast speciaal op maat gemaakt wordt weet je zeker dat jouw kast uniek is. Daarnaast ben jij, door het gebruik van kwalitatief goede materialen, verzekerd van een lange levensduur van jouw nieuwe Interieurline meubels.

De beste zwevende wandmeubels

Interieurline is specialist in het ontwerpen en produceren van zwevende wandmeubels. De zwevende wandmeubels kunnen aan vrijwel elke muur bevestigd worden en komen in elk interieur goed tot hun recht. Een zwevend wandmeubel heeft vele voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk onder jouw wandmeubel schoonmaken en krijg je geen afdrukken van eventuele pootjes. Daarnaast zijn de zwevende wandmeubels van Interieurlijn erg stijlvol en haal jij zeker een uniek meubel in huis.

3D-computertekeningen

Heb jij zelf al een idee wat voor wandmeubel of kast jij wilt hebben, maar kan je dit nog moeilijk visualiseren? Dan kan jij bij Interieurline gratis en vrijblijvend een 3D-computertekening laten maken van jouw gewenste ontwerp. De deskundige medewerkers denken ook graag met jou mee. Zo spelen de thermostaat en stopcontacten bijvoorbeeld een grote rol in het uiteindelijke ontwerp van jouw meubel.

Interieurline in Woonmall Alexandrium

Je vindt Interieurline op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium ben je aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Met meer dan 50 woonwinkels kan jij voldoende inspiratie opdoen en een nieuw interieur bij elkaar shoppen. Elke showroom is anders opgesteld en dus uniek, zo ook de showroom van Interieurline in Woonmall Alexandrium. Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.