tegenover De Bommel Meubelen
(Watermanweg 23)
3067 GA Rotterdam

info@ontwerpjetafel.nl

Begane grond

Ben jij op zoek naar een unieke eettafel, die helemaal past binnen jouw eetkamer? Dan ben je bij Ontwerpjetafel.nl in Woonmall Alexandrium aan het juiste adres.

Ontdek Ontwerpjetafel.nl

Een eettafel van Ontwerpjetafel.nl is niet zomaar een eettafel. Het is er één die jouw lifestyle weerspiegelt en de plek van jouw verhaal vormt. Een tafel die meer is dan alleen een functioneel meubelstuk. Experimenteer met vormen, maten, kleuren en texturen en zie jouw droomtafel tot leven komen in 3D. Jouw tafel, jouw verhaal. Op maat gemaakt door de experts van Bommel Meubelen die ruim 30 jaar ervaring hebben in het maken van meubelen.

Ontwerpjetafel.nl in Woonmall Alexandrium

Je vindt ontwerpjetafel.nl onder andere in Woonmall Alexandrium. Op de begane grond kan jij inspiratie opdoen in de vele voorbeeldopstellingen en jouw nieuwe tafel samen met de experts ontwerpen. Kom langs in de experience center en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Naast Ontwerpjetafel.nl vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 55 andere woonwinkels. Hier kan je eindeloos inspiratie opdoen en jouw hele huis opnieuw aankleden. Kom gezellig een dagje woonshoppen en laat verrassen door alle mogelijkheden. Tot snel!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.