Bohemian interieur


Bohemian interieur

Gewaagde prints, warme kleuren en een klein vleugje vintage. Zo kan een bohemian interieur het beste omschreven worden. Kies jij voor een bohemian woonstijl? Dan kan jij naar hartenlust combineren met kleuren, materialen en prints. De bohemian woonstijl kent namelijk geen regels of vaste items, maar is een bonte verzameling van felle kleuren en drukke prints die je volledig naar wens kunt samenstellen. Ben jij ook op zoek naar iets unieks in huis? Dan is de ‘boho’ stijl echt iets voor jou!

Kleurrijk en uitgesproken

In de bohemian woonstijl is er geen verplicht kleurenpalet. Of je nu voor warme en donkere tinten kiest of juist een licht en fris geheel wilt creëren, met een bohemian interieur bepaal jij de kleuren. Kies voor één basiskleur die jij op meerdere plakken laat terugkomen om rust en samenhang te creëren. Vervolgens kan jij vele verschillende kleurcombinaties proberen. Houdt het bijvoorbeeld klein en plaats een aantal toffe bohemian woonaccessoires in mooie kleuren in jouw interieur, of kies juist voor een uitgesproken interieur met een breed scala aan kleuren!

Ga voor warmte en gezelligheid

In de bohemian stijl staan warmte en gezelligheid vaak centraal. Materialen met een hoge aaibaarheidsfactor zoals fluweel en stof spelen een grote rol in de bohemian woonstijl. Kussens in verschillende kleuren en materialen en mooie bohemian woonaccessoires brengen gezelligheid in huis! Een onmisbaar item in een bohemian woonkamer is bijvoorbeeld een mooie fluwelen poef, die zowel als zitplek als bijzettafel kan dienen!

Combineren met een bohemian interieur

Met een bohemian woonstijl kan je volop experimenteren met kleuren, prints en materialen, maar je kunt er ook voor kiezen om verschillende woonstijlen met elkaar te combineren. Door de vele invloeden in een bohemian interieur kan jij namelijk alle kanten uit! Combineer bijvoorbeeld de bohemian woonstijl met een modern interieur door strakke vormen met wilde prints en materialen te combineren of ga voor een mix van bohemian en natuurlijk door te werken met natuurlijke materialen. De mogelijkheden met de boho stijl zijn eindeloos!

Jouw bohemian interieur bij Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar de mooiste bohemian meubels en woonaccessoires? Dan ben jij bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres! Met ruim 55 woonwinkels vind jij de mooiste items om zelf een bohemian woonstijl te creëren. Doe ongestoord wooninspiratie op en shop de mooiste meubels en accessoires bij elkaar in Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.