Boxspring


Boxspring

Woonmall Alexandrium biedt 55 woonwinkels waar je onder andere boxsprings kunt kopen. Ben je op zoek naar een comfortabel en luxe gevoel wanneer je slaapt, dan is een boxspring de juiste keuze! De winkels in Woonmall Alexandrium bieden een grote verscheidenheid aan merken, kwaliteit en uitvoering van boxsprings.

De luxe ervaring van een boxspring

In veel slaapwinkels zijn experts aanwezig op het gebied van slapen. Zij kunnen je vertellen dat een goed bed in de eerste plaats je lichaam goed moet ondersteunen. Een boxspring bevat dubbele en soms zelfs drie lagen met (pocket)veren die samen met het matras zorgen voor een heerlijk comfortabel en luxe gevoel. Er zijn elektrische boxsprings die verstelbaar zijn maar ook vlakke boxsprings die eenvoudigweg heerlijk slapen.

Verschillende uitvoeringen en merken

Een boxspring is niet alleen een heerlijke slaapervaring, maar ziet er ook nog eens mooi luxueus uit. De matrassen op de boxspring-combinatie kunnen mooi gestoffeerd worden, evenals de boxspringbodem en het hoofdbord. Hierin zijn veel verschillende uitvoeringen mogelijk. Kies dus naast comfort ook voor een prachtig pronkstuk in de slaapkamer! Ga je voor een romantisch hoog hoofdbord in een mooie warme kleur, of een strak modern ontwerp met een laag hoofdbord? Met al deze mogelijkheden heb jij straks het perfecte bed voor lichaam en geest.

Laat je inspireren

Kom dus naar Woonmall Alexandrium voor advies, inspiratie en een ruime keus aan boxsprings. De verschillende winkels bieden budget-proof en praktische bedden of luxueuze designer bedden die je elke nacht een hotel-gevoel garanderen.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.