Hoogslaper


Hoogslaper

Wil je slim omgaan met de ruimte op een slaapkamer? Dan is de hoogslaper of halfhoogslaper de ideale oplossing. Bij Woonmall Alexandrium zijn vele beddenzaken die ook hoogslapers aanbieden in verschillende maten, hoogtes en materialen. Een zitplekje, een bureau of een ladenkast onder je bed? Een praktische en sfeervolle oplossing voor de kleinere slaapkamer!

Creatief en efficiënt

Kijk bij Beterbed of Haco Wonen & Slapen voor prachtige hoogslapers voor kinderen en tieners. Inclusief ingebouwde kastjes, als een groot geïntegreerd slaapkamermeubel, of een eenvoudig bed hoog in de lucht met een trappetje ernaartoe. Voor kinderen een heerlijk nest bovenin de kamer! Een creatieve oplossing voor kamers met wat minder ruimte, omdat onder het bed ruimte is voor kasten, een bureau of lekkere zitplek. In ons grote aanbod slaapkamerwinkels kunnen de adviseurs je meer vertellen over slaapcomfort en praktische zaken. Ook voor een hoogslaper op maat gemaakt of een design hoogslaper zit je goed bij Woonmall Alexandrium, omdat er voor elk budget en elke stijl iets is!

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar een budget bed voor je kind, een eenvoudige hoogslaper, een op maat gemaakte hoogslaper met geïntegreerd slaapkamermeubel of een design bedsysteem, bij Woonmall Alexandrium zit je goed voor zaken rondom slapen, evenals zitten, wonen, koken, verlichting, vloeren & wanden. Met 55 woonwinkels is elk bezoek een avontuur vol inspiratie, dus twijfel niet en kom langs in Rotterdam!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.