Kinderbed


Kinderbed

Een goede nachtrust is zeker voor kinderen in de groei zeer belangrijk. Daarom wil je natuurlijk het beste, mooiste en lekkerste kinderbed vinden. Een bed waarin je kind met plezier gaat slapen, heerlijk droomt en uitgerust weer wakker wordt. Met hekjes langs de zijkant die er na een tijdje wellicht af kunnen… En met een comfortabele en passende afmeting en kleur die helemaal past bij de kinderkamer.

Kies het beste bed

Bij Woonmall Alexandrium in Rotterdam zijn vele beddenzaken die ook kinderbedden aanbieden. Of je nu een (half)hoogslaper, stapelbed, 1,50 m bed of 2 m lang bed voor je kind(eren) zoekt, in één van onze beddenwinkels slaag je zeker. Vaak zijn er zelfs ervaren adviseurs aanwezig die je alles kunnen vertellen over ergonomie en slaapcomfort. De beste matrasmerken en design bedden zijn aanwezig als ook de goedkopere budget kinderbedden. In de slaapstudio’s kunnen jij en/of je kind(eren) de verschillende materialen en technieken ervaren en tips krijgen voor de beste nachtrust en het prettigste beddengoed. Er zijn ook bijpassende nachtkastjes en ander meubilair voor de kinderkamer beschikbaar.

Een dagje uit voor het hele gezin

Woonmall Alexandrium is zeer geschikt om een dagje naartoe te gaan. Met zo veel verschillende woonwinkels is er voor jong en oud van alles te zien en te ervaren. Terwijl je kind het prachtigste bed uitzoekt kun jij kijken naar de verlichting, nieuwe vloeren of een eettafel. Alles om je huis het heerlijkste plekje te maken voor jouw gezin.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.