Stapelbed


Stapelbed

Weinig ruimte en toch een extra bed nodig? Een stapelbed is de ideale oplossing voor kleine ruimtes. Of je nu een onverwachte logee krijgt, meer kinderen dan kamers hebt, zelf op kamers gaat of je kamer moet delen: met een stapelbed bespaar je toch ruimte! Bij Woonmall Alexandrium zijn naast luxe beddenspecialisten en de beste matrasmerken ook budget beddenwinkels en adviseurs voor kinderbedden, hoogslapers of stapelbedden.

Praktisch en gezellig

De meest efficiënte manier om een extra bed te plaatsen zonder ruimte te verliezen, is om de hoogte van de ruimte te benutten. Met verschillende maten, hekjes voor de veiligheid, keuze in materiaal en stijl en tal van accessoires om de ruimte efficiënt te benutten slaag je bij Woonmall Alexandrium zeker. Onze medewerkers helpen je graag niet alleen je kamer zo efficiënt en praktisch mogelijk in te richten, maar het ook nog eens persoonlijk te maken. Ook met weinig ruimte is het mogelijk er een gezellig, stijlvol geheel van te maken.

Meubelen en woonaccessoires

In Woonmall Alexandrium zijn maar liefst 55 woonwinkels gevestigd waar je allerlei meubelen en accessoires vindt om je huis zo praktisch en stijlvol mogelijk in te richten. Omdat iedereen anders is, is ook elke interieurwens anders. Een groot of klein budget, een landelijke of moderne smaak, een groot gezin of helemaal alleen: maak jouw interieur helemaal gepast voor jou en je huis.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.