Buitenlampen


Buitenlampen

Je wilt natuurlijk dat de buitenkant van je huis en je tuin net zo veel sfeer hebben als je interieur. Buitenlampen zorgen voor een praktisch licht bij de deur voor ’s avonds laat: wel zo veilig. Maar ze kunnen ook een beetje extra verzorging uitstralen in je tuin of aan de buitenmuur van je huis. Op een late zomeravond in de achtertuin, of als je ’s winters uit je raam de besneeuwde tuin bekijkt is het prachtig om wat extra sfeer te geven met buitenverlichting.

Verlichting in en buiten het huis

Bij Woonmall Alexandrium bieden vele interieurwinkels verlichting in alle soorten en maten. Voor binnen in huis, maar ook voor buitenshuis. Ook je tuin en de buitenkant van je woning mag ten slotte helemaal jouw stijl uitstralen. Voor de veiligheid, om inbrekers af te schrikken, zijn er buitenlampen met sensoren. Voor jezelf, als je ’s avonds laat thuiskomt, is het ook wel prettig als er een lamp aanspringt, zodat je het sleutelgat kunt vinden. Maar ook sierlampen voor in de tuin, in klassieke, industriële, moderne of landelijke stijl zijn te vinden in deze winkels. De medewerkers helpen je graag op weg!

Van alle gemakken voorzien

Woonmall Alexandrium is voor iedereen goed bereikbaar en toegankelijk. Met het openbaar vervoer is de woonmall goed bereikbaar, evenals met de auto. Er zijn maar liefst 900 parkeerplekken beschikbaar en vier invalideplekken en twee elektrische oplaadpunten op het parkeerdak. Er is een invalide-ingang en er zijn liften beschikbaar. Graag tot ziens!

Reageer

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.