Hanglampen


Hanglampen

Wil je een hanglamp kopen die helemaal tot zijn recht komt in jouw interieur? Of zoek je een plafondlamp die de show steelt boven de eettafel? Bij Woonmall Alexandrium zijn 55 woonwinkels vol meubels, woonaccessoires en andere interieurproducten. Diverse winkels bieden vele soorten lampen. Een hanglamp is natuurlijk praktisch van belang, maar een mooi materiaal, een interessant model of een uniek exemplaar voegt echt sfeer toe aan jouw huis.

Zoveel mensen, zoveel smaken

Smaken, leefstijlen en interieurs verschillen! Iedereen wil iets anders uitstralen in zijn of haar huis. Bij Woonmall Alexandrium snappen de winkels dat. Het grote aanbod aan winkels zorgt ervoor dat er voor elke smaak iets te vinden is. Van klassieke hanglampen en kroonluchters tot moderne en industriële hanglampen, design, retro of landelijk; alle stijlen zijn vertegenwoordigd in de vele woonwinkels in dit woonwarenhuis. Er zijn veel budget- en huismerken, maar ook design en luxe bekende merken plafondlampen en hanglampen.

Een dagje Woonmall Alexandrium

Je zult verbaasd staan wat een dagje Woonmall Alexandrium je te bieden heeft. 55 woonwinkels onder één dak, drie etages vol met inspiratie, kwaliteit en comfort. Wanneer je op zoek bent naar een hanglamp zul je overspoeld worden door ideeën, advies kunnen inwinnen bij interieurexperts en ervaren wat een lamp of meubel voor effect heeft op jou en je interieur. De woonmall is zeven dagen per week geopend en is zeer toegankelijk voor iedereen, zowel per auto als openbaar vervoer en ook voor invaliden. Kom langs en ervaar het zelf!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.