Design meubels


Design meubels

Als jij gaat voor een echt design interieur, moet je bij Woonmall Alexandrium zijn. Met maar liefst 55 winkels met een uiteenlopend assortiment aan meubels, bedden, vloeren, keukens en badkamers hebben wij wat jij zoekt. Een wandeling door onze woonmall is een bron van inspiratie. Ervaar het design door de kleuren en materialen op je in te laten werken en laat je adviseren door onze winkeliers.

Precies het design voor jou

Duurzaam, comfortabel, strak, opvallend, subtiel, elegant, robuust; ons aanbod design meubels lijkt wel oneindig en biedt voor ieder wat wils. Zo stel je zelf geheel je eigen stijl samen en richt je je huis op unieke wijze in. Je wilt ten slotte geen standaard meubels, maar echt onvervalst design waar je ‘u’ tegen zegt.

Design binnen handbereik

Woonmall Alexandrium in Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Kom dus gerust eens langs om een dagje inspiratie op te doen. Op deze website maak je alvast kennis met de vele winkels die er gevestigd zijn. Veel winkels bieden overigens ook een webwinkel waar je direct jouw favoriete design product kunt bestellen.

Reageer

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.