Landelijke meubels


Landelijke meubels

Ga jij voor een landelijk interieur? Meubels met een landelijke uitstraling geven je huis een sfeer van nostalgie, romantiek en eenvoud. Of je nu op het platteland woont of midden in de stad, door middel van de juiste meubels en decoraties kun je zo de sfeer oproepen die jij wilt! De meubelwinkels in Woonmall Alexandrium bieden veel verschillende stijlen. De landelijke stijl is tijdloos en blijft een bron van inspiratie voor het hele huis.

Inspiratie en advies op maat

In de woonwinkels van Woonmall Alexandrium vind je zo veel landelijke meubels als je maar wenst. Er zijn meubels van authentieke materialen zoals verweerd hout, gerecyclede en gewassen stoffen, robuust en ruw van uiterlijk, of prachtig rijk gedetailleerd. Denk ook aan landelijke vloeren, accessoires van koper, aardetinten en hout, raamdecoraties, bedlinnen en badkameraccessoires. Misschien heb je al precies in beeld hoe jouw huis eruit moet gaan zien. Dan helpen onze verkopers je graag te vinden wat je zoekt. Je zult echter versteld staan van alle mooie ideeën die je nog op kunt doen door het zien van het aanbod landelijke meubels. Laat je inspireren en creëer een landelijk interieur met je eigen touch.

Zeven dagen per week

Woonmall Alexandrium is zeven dagen per week geopend. Loop dus gerust binnen voor inspiratie, bekijk de verschillende woonstijlen en verbaas je over de oneindige mogelijkheden! 55 verschillende winkels vol comfort, luxe, sfeer en woonideeën om van jouw huis een thuis te maken.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.