Moderne meubels


Moderne meubels

Voor moderne meubels ben je bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres. Het is één van de vele stijlen die de woonmall te bieden heeft. In de 55 woonwinkels zijn allerlei soorten interieur te creëren. Ga je voor een moderne inrichting, dan kies je voor strakke lijnen, minimalistische vormgeving en luxe materialen. Ook design meubelen zijn te vinden bij Woonmall Alexandrium.

Creëer je eigen moderne stijl

Een modern interieur kan variëren per huis. In onze meubelwinkels zijn vele moderne meubels te vinden die je eindeloos kunt combineren tot het helemaal naar jouw smaak is. Ga je voor rustige kleuren en luxe materialen, koele stoffen en glanzende oppervlakken of toch voor knallende kleuren en zachte zitkussens? De ontwerpers van onze meubelen komen van over de hele wereld en in onze tientallen winkels vind je ongetwijfeld jouw perfecte inrichting. Laat je inspireren door de inrichting van de winkels zelf, of laat je adviseren door onze medewerkers. Zij zullen de tijd nemen om uit te vinden wat voor moderne meubels nu echt bij jou en je huis passen. Ook kunnen ze je informeren over ergonomie, zitcomfort en design. Of je nu voor luxe gaat, een uniek meubelstuk zoekt of graag de eenvoud opzoekt in je inrichting, er is voor ieder wat wils.

Zeer toegankelijk

Deze 55 woonwinkels onder één dak zijn extreem toegankelijk gemaakt voor iedereen. Zo zijn er 900 parkeerplaatsen, invalideplaatsen en elektrische oplaadpunten, een invalide-ingang en liften beschikbaar. Ook met het openbaar vervoer is de Woonmall goed bereikbaar.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.