Vouwgordijnen


Vouwgordijnen kopen bij Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen in Rotterdam of omgeving? Dan zit je bij Woonmall Alexandrium helemaal goed! Bij ons vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Elke woonwinkel heeft zijn eigen unieke aanbod waardoor jij altijd vindt waar je naar op zoek bent! Of je nou op zoek bent naar vouwgordijnen, rolgordijnen of andere raamdecoratie, bij Woonmall Alexandrium ben je aan het juiste adres.

Vouwgordijnen kopen in alle soorten en maten

Bij Woonmall Alexandrium kan je vouwgordijnen kopen in vele verschillende soorten, stijlen en maten. Winkels als Roobol en Woninginrichting-Aanhuis bieden een grote collectie aan vouwgordijnen. De vouwgordijnen zijn bijzonder sfeer- en stijlvol. Daarnaast kan jij ze ook zelf samenstellen in de uitvoering die helemaal bij jou past.
Vouwgordijnen kunnen met en zonder baleinen geleverd worden en je kunt zelf de stoffen, kleuren, materialen en transparantie kiezen. Zo zijn er altijd wel vouwgordijnen die naadloos in jouw interieur passen!

Vouwgordijnen passen in elke kamer

Vouwgordijnen passen als het ware in elke kamer? Of je ze nou in de keuken, woonkamer of slaapkamer ophangt, voor elke kamer kan je mooie vouwgordijnen kopen. Vouwgordijnen bieden privacy en weren de felle zon, maar zijn daarnaast ook een stijlvolle toevoeging in elk interieur. Door de vele verschillende kleuren en stijlen vouwgordijnen kan je voor elke kamer precies de juiste vouwgordijnen kopen. Weet je al welke vouwgordijnen jij kiest?

Persoonlijke service en advies

Bij Woonmall Alexandrium geloven wij in de kracht van een persoonlijke aanpak. Daarom mag je bij al onze woonwinkels ook persoonlijke service verwachten. Ben jij dus op zoek naar vouwgordijnen in Rotterdam? Dan zullen de medewerkers van de woonwinkels jou van persoonlijk advies voorzien tijdens de aankoop van jouw nieuwe vouwgordijnen in Rotterdam. Zo vind jij de vouwgordijnen van je dromen.
Vouwgordijnen kopen in Rotterdam? Laat je adviseren en inspireren bij Woonmall Alexandrium!

Reageer

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.