Houten vloer


Houten vloer

Zoek je een mooie houten vloer voor je woning, als basis voor een prachtig sfeervol interieur? Bij de winkels in Woonmall Alexandrium staan experts voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden die zij te bieden hebben. Een houten vloer vergt even wat aandacht, want elke houtsoort, stijl en teint heeft zo zijn eigen karakter. Dat geeft nu juist die warme sfeer in je huis waar je naar op zoek bent. Geen zorgen, want deze experts staan voor je klaar!

Vloeren met karakter

Kies je voor hout, dan kies je voor karakter. Een eikenhouten vloer of een ander soort hout, parket, getrommeld, gerookt, geborsteld, geolied, glanzend of mat, met veel structuur of glad? Al de verschillende mogelijkheden bieden een ander soort sfeer, stijl en karakteristieke uitstraling. Van oerhollandse producenten tot internationale topmerken, een houten vloer staat voor kwaliteit en duurzaamheid! Ervaren medewerkers geven graag advies. Loop binnen bij de winkel of maak een afspraak aan huis voor een prachtige houten vloer op maat

Ga voor stijl en kwaliteit

Als je voor stijl en kwaliteit gaat, kom dan langs bij Woonmall Alexandrium. Deze grote verzameling woonwinkels biedt voor ieder wat wils! Van budget producten en basisinterieurs tot hoogstaande kwalitatieve meubels op maat en persoonlijk opgemeten houten vloeren. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Maak een afspraak bij een winkel of loop binnen voor inspiratie en advies. Voor een snelle boodschap bij je favoriete meubelzaak of een gezellig dagje uit kom je naar Woonmall Alexandrium.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.