Laminaat


Laminaat

Kom voor een mooie laminaatvloer naar Woonmall Alexandrium Rotterdam. Hier zijn verschillende winkels die experts zijn in goede vloeren: van laminaat tot vloertegels, in allerlei stijlen. Je kiest voor een laminaat of pvc vloer omdat die betaalbaar en eenvoudig in onderhoud zijn. Met de nieuwste technieken lijken pvc vloeren steeds realistischer op een echte houten vloer!

Stijlvol en praktisch

Vraag in één van de winkels om hulp en je zult merken dat de medewerkers echt voor je klaarstaan met al hun kennis. Samen met jou wordt er gekeken naar de mooiste kleur pvc vloer, een stijl en structuur die het beste past bij jou en je huis en de beste kwaliteit voor de beste prijs. Neem voorbeeldjes mee naar huis om te wennen aan de kleur, vraag naar advies aan huis of persoonlijke tips. Laminaat is ontzettend populair omdat het er mooi uitziet – soms niet te onderscheiden van echt hout – en erg duurzaam is. Zonder al te veel onderhoud blijft de vloer jaren goed! Ook zijn de afzonderlijke onderdelen eenvoudig te vervangen als dat nodig is

Ervaar het zelf!

Bij Woonmall Alexandrium ben je van harte welkom om rond te struinen in de vele woonwinkels, een hapje te eten, een drankje te drinken. Bekijk de kleuren, voel de materialen en structuren van de vloeren in persoon. De medewerkers voorzien je graag van advies. Zeven dagen per week is de woonmall geopend zodat je op een moment dat het jou uitkomt op zoek kunt naar de perfecte pvc vloer!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.