Parketvloer


Parketvloer

Wil je een mooie parketvloer uitzoeken? Jij kiest voor warmte, natuur en stijl! Bij Woonmall Alexandrium zijn verschillende winkels die experts zijn in parket of verschillende vloeren aanbieden. Een parketvloer uitzoeken is een persoonlijke klus; je wilt de juiste sfeer en stijl creëren in je huis waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Karakter en kwaliteit

Een goede parketvloer geeft je huis karakter en warmte. Doordat het hout de temperatuur van de omgeving aanneemt brengt het je letterlijke warmte onder de voeten. Ook de sfeer in je huis krijgt een warme tint door de rustieke uitstraling van het parket. In deze winkels te Woonmall Alexandrium krijg je vrijblijvend advies over de kwaliteit en duurzaamheid van deze prachtige tijdloze vloeren. Advies aan huis is ook mogelijk. Het leggen van een parketvloer is echt een vak apart. Laat dat gerust over aan de experts: de vloeren worden geleverd, gelegd en onderhouden door ervaren medewerkers. Vraag hiernaar in de betreffende winkel.

Stijlvol van vloer tot plafond

De 55 woonwinkels in Woonmall Alexandrium Rotterdam bieden allerlei verschillende stijlen, materialen, kleuren en vormen van producten die nodig zijn voor jouw huis. Stuk voor stuk bieden zij producten waar ze in geloven: of het nu budgetproducten zijn, praktische ruimte-oplossingen of design accessoires en meubelen, degelijke badkamers of comfortabele bedden. Hier in dit shopping paleis vind je alles om je huis zo stijlvol, duurzaam en gezellig mogelijk te maken! Van de vloer tot aan het plafond wordt het zo helemaal jouw of jullie eigen plek!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.