Woonmall Alexandrium
Watermanweg 219
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Corné Wonen is gespecialiseerd in luxe meubels van hoge kwaliteit met optimaal wooncomfort. Onze collectie bestaat uit de volgende merken: Passe PartoutDanca, Gealux, De Toekomst en Vermeer Meubelen. Dit aanbod breidt zich steeds verder uit met kwaliteitsmerken waarmee wij de collectie verrijken. Vrijwel al onze merken zijn van Nederlandse makelaardij. Dat betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen en dat er eindeloze maatwerkoplossingen mogelijk zijn. U kunt de meubels uit onze collectie aanpassen en verfijnen tot het precies die uitstraling en klasse heeft waar u als liefhebber van luxe naar op zoek bent.

Bij Corné Wonen vindt u meubelen die uw interieur exclusief maakt. Meubelen ook waar u decennialang woonplezier van heeft. En die direct die rijke Look & Feel aan uw inrichting geven.

Corné Wonen in Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Corné Wonen op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier vind je een ruime collectie aan kasten, tafels, stoelen en nog veel meer! Ontdek de unieke collectie of bezoek één van de ruim 50 andere woonwinkels in Woonmall Alexandrium. Van slaapkamer tot badkamer en van de keuken tot verlichting, bij Woonmall Alexandrium vind jij alles voor een nieuw interieur. Even bijkomen van al het woonwinkelen? Dat kan in één van onze fijne horecagelegenheden. Van een lekkere lunch, koffie met wat lekkers tot aan een uitgebreid Aziatisch diner bij restaurant Asia, je vindt het bij ons allemaal. Tot snel bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.