Hoekbank


Hoekbank

Voor dat extra beetje beenruimte, gezelschap en comfort zoek je een hoekbank! Een bank die in de hoek past, waar je lekker languit op kunt gaan liggen in twee richtingen of waar simpelweg meer plek is voor je grote familie of vriendengroep. Een leren hoekbank, een designer hoekbank of landelijke hoekbank; bij Woonmall Alexandrium zijn allerlei stijlen beschikbaar.

De hoekbank die bij jou past

Uiteraard moet een hoekbank bij jou passen. Er zijn daarom verschillende afmetingen beschikbaar zodat je een bank kunt kiezen die precies in jouw woning past. Daarnaast moet hij natuurlijk ook qua uiterlijk en comfort bij jou en je huis passen. Kies je een leren hoekbank die er strak en glanzend uit ziet? Of liever zacht suède, katoen of een exotische bekleding? Ook landelijke hoekbanken zijn beschikbaar in onze woonwinkels. Banken met houtwerk, mooie stoffen bekleding of bijzondere details, je kijkt je ogen uit in onze showrooms. Er zijn ervaren medewerkers aanwezig in de winkels die je advies kunnen geven over ergonomie, stijl, materialen en de verzorging van het bankstel.

Zo veel zitmeubelen in één overdekt centrum

Woonmall Alexandrium in Rotterdam beschikt over wel 55 woonwinkels met alles voor in en om je huis. Hoekbanken zijn een prachtige toevoeging aan de woonkamer en verdienen dan ook veel aandacht bij het uitkiezen. Door het grote assortiment aan merken, prijzen en stijlen kun je een goede keuze maken. Onze medewerkers staan voor je klaar met adviezen en tips.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.